Lange levertijd

Mijn besteld product, twee raamstikker vellen, zijn na een week nog niet geleverd. Voor deze tijd vind ik dit erg lang.

Super leuk!

Ik heb al verschillende keren iets gekocht bij Twinkle Twinkle Stars en de kwaliteit is altijd heel erg goed. Ook worden de producten snel geleverd en het is leuk ingepakt. En ook in de toekomst blijf ik bij jullie leuke producten kopen. Altijd erg tevreden!

Super klantvriendelijk

Hele fijne ervaring met twinkle twinkle stars. Ook netjes en snel terugkoppeling gekregen op een vraag die ik had. Heel klantvriendelijk. Ook mooi ingepakt. Ik ben super tevreden! Mocht ik weer iets leuks nodig hebben dan bestel ik zeker weer bij Twinkle twinkle stars!

Super goede service

Nadat ik vorig jaar raamstickers besteld had, en ik al blij was met de service. Heb ik dit jaar een aanvulling besteld! Het was zelfs mogelijk om het artikel wat aan te passen. Ze denken goed met je mee, zodat het zou verschillen van mijn eerder bestelde raamsticker. Super fijn! Goede service

Leuk cadeautje voor mijn kleindochter!!

topvoorbeeld van klantvriendelijkheid

Hetgeen ik besteld had, voldeed niet aan mijn verwachtingen (iets met afmetingen), terwijl het product an sich heel erg leuk is. Toen ik dit per mail liet weten, werd hier zeer positief op gereageerd. Niet alleen heb ik de mogelijkheid gekregen iets nieuws te bestellen, ze hebben ook de productie van het product aangepast. Erg fijn dat er iets met mijn feedback is gedaan. Je voelt je hierdoor als klant serieus genomen. Complimenten voor de mensen achter Twinkle twinkle stars!

Leuk kadootje

Had een geboortetoren gekocht was leuk , maar wel jammer dat de afbeeldingen o.a. naam ,datum, geboortegewicht erop geplakt waren en Niet bedrukt met verf! Jammer een gemiste kans en daardoor vond ik het artikel veel te prijzig voor plakletters! Ik zal het geen tweede keer kopen. Geen bericht gekregen wanneer het werd geleverd, ineens stond het voor de deur, gelukkig waren we thuis.

Super service!

Geweldige service en mooie artikelen. Blij mee!

Geweldige service! Snel en mooie artikelen

Geweldige service! Snel en mooie artikelen

Super service!

Via messenger een bericht gestuurd en er werd aangegeven de volgende dag het op te sturen zodat ik het optijd binnen had. Super! Hel vriendelijk te woord gestaan en ook nog extra geholpen met de maat bepalen. Leuk kaartje erbij en lief ingepakt ook nog. Feestje om uit te pakken!

Twinkle Twinkle Stars reageert snel. Bestelling wordt snel verzonden. Items zijn van goede kwaliteit!

Snel bezorgd met een persoonlijke touch

Pakketje snel ontvangen met een handgeschreven kaartje erbij, super leuk! Dochter is helemaal blij met haar nieuwe rokje, top!

Ondanks dat er stond met vertraging geleverd. Toch snel ontvangen , en mooi ingepakt

Mooi product en goede service!

Heb een haarclip en speenkoord besteld met naam voor een cadeautje. Ik vind ‘m echt super gaaf geworden! En veel keus met de kleuren strikjes!

Mooi sos armbandje. Lijkt goede kwaliteit te zijn

Erg mooi product. Levering duurt wel wat lang.

Snelle en goede service!

Een snelle en goede service. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling.

Iedereen reageert erg enthousiast over de producten van TTS!

Ik krijg altijd leuke en blije reacties als mijn cadeaus van Twinkle Twinkle Stars worden ontvangen!

Mooi en handig SOS armbandje

Ik heb het felroze SOS armbandje besteld voor mijn dochter van 2. Het is een leuk armbandje om te dragen en het valt goed op. Werd snel geleverd en er zat nog een leuk kaartje bij met een persoonlijke boodschap. Heel leuk! Mijn zus heeft er ook gelijk 2 besteld voor haar kinderen.

Leuk shirtje

Shirtje ziet er leuk uit. En super snelle levering.

Mooie producten en persoonlijke service

Leuk zo’n persoonlijk kaartje bij de bestelling.

Goede service, mooie kwaliteit

Kleding snel ontvangen na fijn contact met de webshop. Kleding is van goede kwaliteit en word zorgvuldig verzonden!

Goede service , + kwaliteit

Duidelijke website , Goede prijs / kwaliteit , Zeer tevreden

Pluspunten

Super service, fijn meegedacht over de bestelling.

Pluspunten

Snel mijn bestelling behandelt.

Dat ze je email sturen met ongeveer hoeveel dagen je bestelling geleverd kan worden, dat zou fijn zijn,

Pluspunten

Waar voor je geld, snelle levering

Nvt

Leehoeve 42