Snelle levering en vriendelijke communicatie

Product was zoals verwacht. Opmerking die ik bij mijn bestelling had geplaatst is goed gelezen door Diana. Dat bleek uit het vriendelijke en persoonlijke kaartje dat bij mijn bestelling was gevoegd.

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Fijne site en snelle levering

Mijn dochter trekt op het moment aan speltjes uit haar haar. En dat doet zeer. Maar die haartjes moeten uit het gezicht. Dus baby elastiekjes nodig. Die zijn van twinkle twinkle stars super mooi en er was veel keus. En ook nog eens snel binnen! Super fijn!

Uitstekende service

Super pakket, goed verpakt. En de stickers zijn geweldig.

Originele produkten. Duidelijke instructie

Leuke hippe produkten en duidelijke gebruiksaanwijzing.

Goede en snelle levering

Zeer goede en snelle service en verzending

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Mooie producten, lief kaartje erbij en leuk ingepakt!

Heel blij

Super blij met mijn bestelling en hoop dat ik er lang plezier van heb

Perfect!

Kan niet beter: zowel kwaliteit, als verzending waren perfect!

Hele leuke en stevige haarspeldjes

En snelle levering

2 dagen van te voren besteld, en super optijd binnen!!!

Mwah

Ik had een pietenmutjes gekocht de binnenkant niet mooi afgewerkt en der zaten katten haren op maar voor de rest naam was goed gedaan en en was niet iets helemaal goed gegaan met strikje bij de veer de maker zegt dat ik voor die strik koos maar dat had ik niet voor 8 euro vind ik hem te duur en betaal je ook nog 2,95 verzendkosten dus heb in totaal 11 euro voor betaald

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? Niet

Prettige communicatie en order op maat!

Mooie stickers, scherpe prijs!

Prettige ervaring gehad. Ook handig dat ze een handleiding toestuurden voor het aanbrengen van de stickers. Prijs ook superscherp (in vergelijking met andere partijen).

Perfect!

De pietenmuts ziet er super leuk uit en is een grote hit thuis. Vooral met de sinterklaas strik!

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Leuke producten en snelle service

Leuke en mooie haarspeldjes die ook nog eens snel op de deurmat vielen! :)

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Snelle levering product zoals verwacht

Leuke site Snelle levering Product was zoals verwacht Mooi spul

Top service.

Super fijne service. Ik wilde een andere tekst op een shirtje en ze denken echt met je mee! Kei leuk geworden en helemaal blij mee

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Mooi verpakt en snelle levering!

Wij hadden voor onze dochter een hulp piet shirtje besteld en een haarklipje en elastiekje voor de Sinterklaas. Onze bestelling was leuk en netjes verpakt en was snel in huis.

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Snelle verzending, mooi product.

Ik heb een witte stoffen diadeem (voor meisjes) besteld. Op goede gok dat ik hem ook zou passen, want ik heb een vrij klein hoofd. En ja wel hoor, hij past perfect! De stof van de diadeem is zacht, blijft goed zitten, en het bandje zelf zit comfortabel en vormt zich goed naar je hoofd. Daarnaast had ik mijn bestelling al heel snel in huis. Dikke pluim dus!

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Snel, creatief en origineel. Ze denken ook met je mee. Fijn bedrijf.

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Netjes gemaakt en snel geleverd!

Erg leuke stickers, staat superleuk op ons gepimpte ikea keukentje voor onze kleindochter.

Ziet er super uit! Snelle levering

Super schattige haarbandjes die mijn dochter graag draagt

Wederom erg leuke haarbandjes ontvangen, lekker zacht ook. Dochter van 2 doet hem vrijwillig zelf aan. Een eerder bandje zat te strak waarop ik een nieuw bandje kreeg meegestuurd. En snel verzonden! (voor haar verjaardag)

Geweldig, altijd naar wens van de klant

Altijd leuk bestellen, want er is overleg mogelijk en het zijn mooie prijsjes..

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? Geen idee

Netjes snel en duidelijk

Het is een mooie website met super leuke dingen. En precies ook wat ik zocht. De mooie keukenstickers. Staat netjes info bij waarneer het wordt verzonden. En nog sneller dan er stond.

Leehoeve 42

2614MH Delft