Super schattig speenkoord

Schattige speenkoord ontvangen, mn schoonzus was er heel blij mee

Prachtig!!

Alles zag er prima uit! Ik raad twinkle twinkle stars zeker aan iedereen! De beste site met mooie verschillende speenkoorden. Danku wel twinkle twinkle stars voor de prachtige speenkoorden. En ook bedankt voor de kleine notitie:) Zo lief!

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Speen koord zat leuk ingepakt en ziet er netjes uit!

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Unieke items en Super service!

Voor gepersonaliseerd speelgoed en kinder accessoires ben je bij Twinkle Twinkle Stars op het juiste adres. Unieke items en ook snel in huis!

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Mooie materialen en snel in de bus in een hele mooie verpakking

Helemaal top

Mijn bestelling was snel binnen. En van goede kwaliteit!

Super goede service!

Ik heb een super goede ervaring met Twinkle Twinkle stars. Ik had twee bestellingen geplaatst na elkaar en deze konden zonder moeite gewoon samen opgestuurd worden. Ook de broodtrommel met naam zag er erg mooi uit! En de levering was ook nog eens snel! In de toekomst zal ik zeker hier weer een bestelling plaatsen en ik kan dat iedereen aanraden :-)

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Mooi speenkoort snel ontvangen. Aleen jammer dat er op 1 steentje een vlekje zit.

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Ondanks de jaarlijkse vakantie was mijn bestelling supersnel geleverd! Hele goede service en prachtige producten! Ik bestel hier zeker nog!

Super fijn!!!

Hele fijne ervaring! Jullie denken super mee en heel vriendelijk! Het shirtje is ook heel mooi gemaakt. Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen!

Fantastisch!

Super service en goede prijs kwaliteit verhouding. Ik blijf hier zeker klant in de toekomst!

Uitstekend!

kwalitatief goed en snelle levering. Persoonlijk contact en denken mee in mogelijkheid. Erg fijne webshop met mooie producten!

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Ze denken altijd heel fijn mee! Behulpzaam en vriendelijk.

Snelle levering, tshirt heeft alleen erg smalle hals.

Snelle en goede service

Goede service en fijn contact

Uitstekende service

Een gepersonaliseerd product besteld en het zag er super uit. De juf was blij met haar cadeau!

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Mooi en ook nog een verrassing!

Ik had meerdere haarbanden besteld. Mooie kwaliteit en erg leuk. We kregen ook nog een cadeautje in onze bestelling. Super leuk.

Supersnelle service!

Goed en leuk contact en snel geleverd, helemaal top! Ga zo door :)

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Top bedrijf en top service

Nu 2x wat besteld en bij de eerste keer had ik zelf iets fout gedaan. Na chat contact hebben we het samen opgelost en is alles goed gekomen! Ook de ontvangers waren erg tevreden met het geleverde knuffeltje! Jullie hebben best een groot assortiment maar is heel overzichtelijk op jullie site te vinden! Als ik in de toekomst weer eens wat nodig ben, kijk ik eerst bij jullie!!

Top service!

Zeer klantvriendelijk en perfecte service!

Superleuk

Het shirtje ziet er mooi uit en was persoonlijk ingepakt met klein kaartje en sticker, dat maakte het al een feest om uit te pakken. Het was snel geleverd!

Uitstekend geholpen

Super webwinkel! Ik koop hier vaak, erg tevreden over alle spullen die ik besteld heb.

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? Nog meer leuke dingen.

Heel mooi

Producten zien er heel mooi en netjes uit. Snelle levering. Ben er heel blij mee

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Mooie producten, goede service. Top!

Altijd goed gewoon.

Leehoeve 42