Fijne webshop met leuke hebbedingetjes

Ik heb een prima ervaring met deze webshop! Ze hebben leuke producten en er is veel keus als je iets specifieks zoekt. Snelle levering en fijne communicatie met de eigenaar :)

Té leuke webshop!

Super leuke webshop, mooie (vaak) handgemaakte en gepersonaliseerde items. Kan je iets niet vinden of wil je het nét even anders, dan denkt Diana graag met je mee, echt tof!

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Leuke site en goede afhandeling!

Een haarbandje en diadeem besteld, erg leuke spulletjes op de site en snelle verzending!

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Goeie communicatie en snel verstuurd

2 eigen lettertype strijkapplicatie gemaakt voor vader en zoon shirtje

Lastminute besteld en super tevreden, mooi speenkoord ontvangen!

Op donderdag een bericht gestuurd, een gepersonaliseerde speenkoord ontvangen op zaterdag. Precies op tijd om alsnog als kraamcadeau te geven.. top!

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Ik heb een leuke speen koort gekocht voor mijn vriendinnetje haar baby, hij is echt super mooi, mooi afgewerkt, snel binnen en precies zoals ik had verwacht

Fijn

Snelle levering, mooie producten. Goede prijs!

Mooi aanbod, vlotte service - zelfs voor België! En leuk om de verhalen op Insta te volgen :-) Keep up the good work!

Goeie kwaliteit, snelle levering, netjes verpakt, ben tevreden.

Keurig en snel

Super geregeld!

Super geregeld. Moest even wachten op de pre order maar dan hebben we ook wat leuks. Leuke beker met naam voor mijn zoontje. En voor in het zwembad een reuze roze glitter flamingo. Onze zomer kan nu al niet meer stuk. Bedankt :)

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? Blijf vernieuwend zoals jullie nu ook al zijn.

Top webshop en fijn contact!

Bestel hier al jaren en altijd met grote tevredenheid. Er worden veel dingen zelf bedacht en gemaakt waardoor je echt iets unieks hebt. Het contact is ook heel goed, snel reactie en goed advies. Echt een aanrader!

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Ondanks feestdagen toch zeer op tijd geleverd!!!

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Mooi artikel en snelle levering.

De door mij opgegeven tekst was mooi verwerkt. Het artikel kwam snel binnen en was prima verpakt.

Perfect!

Al meerdere keren bestellingen geplaatst altijd snel binnen! En ze zijn heel vriendelijk

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Mooie shirtjes, snelle verzending en prima service

Ik heb 2 shirtjes besteld die bedrukt zijn met de namen van mijn kinderen. Na het ontvangen bleek de naam van mijn jongste verkeerd. Dit is netjes en snel opgelost.

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Leuke producten en denken mee!

Superschattig tasje besteld en haarband. Via chat (bellen zou soms wel handiger zijn) kreeg ik uitleg over wrap/ tulband etc haarband verschillen. Eerder besteld haarbandje was helaas veel te strak, hiervoor heb ik een wijder elastiekje gehad zodat ze hem weer op kan :).

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? Telefonisch contact mogelijk

Toppie

Snelle levering en een persoonlijk berichtje erbij! Dit maakt het leuk!!

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Goede service en een heel blij kind!

Top service!!

Erg fijn contact gehad via Instagram voor dat ik de bestelling plaatste. Ben erg goed geholpen met het cadeau wat ik in gedachten had voor een kraamcadeau en is direct bij ontvanger bezorgd. Ook zij waren erg blij met het gekozen en bedrukte cadeautje wat met naam opdruk helemaal uniek is!! Als ik in de toekomst weer een kraamcadeau nodig ben zal ik zeker weer bestellen!!

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Super goed geholpen en snelle levering op maat!

Denken met je mee, mogelijk om zelf dingen te ontwerpen en leveren super snel

Perfect!!!

Zo blij met de stickers. Super mooi! goede kwaliteit. snelle levering. Een echt kadootje om uit te pakken met persoonlijke bedanking. instant happy feeling! Bedankt!!!

goede service

Leuk tasje, mooie letters en snel geleverd. Ben erg tevreden!

• Hoe kunnen we je nog blijer maken? N.v.t.

Ik was enorm blij met mijn bestelling! Vlot geleverd en heel mooi gemaakt. Ik zou ze zeker aanbevelen aan anderen!

Leehoeve 42

2614MH Delft