Groot assortiment, fijne service

Er is genoeg keuze, verzending heel snel en de service en meedenken buitengewoon.

Keurig en snel geleverd

Goede prijzen en tijdig geleverd .

Ik koop NOOIT online, gun het de lieve mensen in de winkel in Lelystad die ik al tientallen jaren ken. Ik heb ronduit de schurft aan kleding kopen, maar daar krijgen ze alle vertrouwen en voel ik mij thuis, al die jaren al. Door omstandigheden kon ik de winkel nu niet bezoeken, dus online maar wat geshopt. Dat heeft goed uitgepakt (ook letterlijk). Dank voor de snelle acties en het op een goede manier verpakken van de kleding, met oog voor het milieu. Wordt hier zeer gewaardeerd. Succes met alles, groeten aan de mensen in Lelystad.

Snel en duurzaam

Het bestelde artikel werd supersnel bezorgd en zat ook nog eens in een verzorgde, herbruikbare verpakking. Ik ga hier zeker nog een keer shoppen.

Snel geleverd leuk ingepakt

Snelle levering, goede service!

Snelle levering & goede service. Vriendelijk kaartje in de verpakking.

Bestelling zeer snel ontvangen, keurig verpakt met een leuk persoonlijk kaartje erbij.

Netjes en vlot afgehandeld.

Altijd prettig winkelen

Prima prijs/kwaliteit

De kleding/schoenen waren kwalitatief en qua comfort boven verwachting en dat met een leuke korting! Snelle levering.

Je merkt dat ze goede service belangrijk vinden

Vriendelijk en goede service, snel ook

Het was een cadeautje zoals het pakketje binnenkwam Zo mooi ingepakt en een kaartje erbij met een persoonlijke noot. In een woord SuPER! Bedankt hiervoor! Mogen anderen een voorbeeld aan nemen.

Binnen vierentwintig uur binnen!!

Mooie kwaliteit kleding Met een lief kaartje erbij!! Top site

Goede service en prachtige jeans, blij mee!

Jas in kado verpakking besteld. Zag er leuk uit

prima opvolging na foutieve bestelling

prima contact en snel geld teruggestort.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering binnen een dag.

Alle supergoed geregeld

Mijn ervaring is echt heel goed met Kellyjeans !! Van het bestellen, tot de levering, en het retourneren (helaas). alles prima voor elkaar !!

Snelle en goede service

Leuk ingepakt !

Gewoon goed

Bestellen tot leveren en retourneren gaat gewoon goed. Leuke aanbiedingen. Top (web) winkel.

Super service!

Super service!

100% Tevreden klant

Vanaf nu ga ik regelmatig kleding bij kiyoh.com bestellen

Super snel!

Ik kreeg mijn schoenen vrijdag binnen toen ik ze woensdag had besteld. Helaas vielen ze iets te groot, dus weer retour. De meneer die ik sprak gaf aan dat ik het beste meteen nieuwe kon bestellen, want dat gaat sneller! Dus vrijdag besteld, dinsdagochtend de goeie maat binnen. Nog even afwachten of ik het geld van mijn eerste bestelling teruggestort krijg, maar dat ligt wel in de lijn der verwachting. Erg prettig in het contact, de mensen van kellyjeans!

Het pakket was super snel binnen! Mooi verpakt met een leuk gepersonaliseerd kaartje erbij, complimenten daarvoor. Hartstikke blij met mijn nieuwe laarzen :)

Very pleased

I´m usually too lazy to write those reviews. But this time i feel I almost have to! I´m very pleased. The coat I ordered was sipped fast, arrived to Finland quickly and was packed so nicely and with care! Also the price was really good. Could not ask for more. So 5/5, would definitely recommend shopping here!

De volgende dag had ik de bestelling binnen en ik ben er superblij mee

Grote Noord 17

1621 KD Hoorn

Over Kellyjeans.nl

Kellyjeans.nl bestaat uit een kleinschalig team met een persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk om goede kwaliteit kleding af te leveren op de manier die voor jou het makkelijkst is! Je kunt een van onze Kelly winkels bezoeken, in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard, of eenvoudig online bestellen op Kellyjeans.nl. Wij streven ernaar elke week nieuwe collectie op de website te plaatsen en zijn voortdurend bezig met het verbeteren en vernieuwen van onze website. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de dagelijks wisselende ‘Looks’ of lees het laatste modenieuws op het ‘Blog’.