Super Servicegericht

Ik kom al langer in de fysieke winkels en ha d ditmaal iets online besteld in de sale. Toevallig zag ik dat vlak na de aankoop de prijs nogmaals verlaagd was. Een mailtje en direct antwoord en dezelfde dag nog het verschil terug. Vriendelijk te woord gestaan en zo snel handelen. Kan menig winkelier wat van leren. Topzaak.

Mijn jas was netjes ingepakt en snel Bezorgd alles was netjes!!

Mooie blouse, snelle levering

Bijzondere ervaring

Ik zocht en vond de jas die ik zocht bij KellyJeans. De maat en juiste kleur van de jas die ik wilde. Uitgerekend de laatste jas uit de voorraad. Bijzonder mooi hoe deze jas verpakt was door Kelly Jeans. Werkelijk uniek voor mij

Zeer hulpvaardig en snelle levering

Ik had gebeld omdat de kleur van het artikel niet duidelijk was op de website. Ik werd heel vriendelijk geholpen en kreeg zelfs foto's opgestuurd die ze speciaal voor mij van het artikel hadden gemaakt. Als de kleur toch niet goed was, mocht ik de blouse zonder verzendkosten terugsturen. Dat bleek niet nodig, want de blouse werd de volgende dag al geleverd en was perfect!

Zeer snelle levering. Goed verzorgd

De tas van Studio Anneloes die ij bij Kellyjeans bestelde, werd vrijwel direct aangeboden aan de verzender en 17u later in mijn bezit. Mooi verpakt met een gezellig kaartje er bij. Er is aan de bestelling veel aandacht besteed. Een aanrader.

Ik heb nog steeds niets ontvangen en heb geen idee waar mijn artikel momenteel is.

Teleurstellend

Snelle levering en uitstekende service

Was iets fout gegaan bij de levering. Keurig opgelost door Inge van Kellyjeans

Zeer goede en snelle service

Betrouwbaar

Besteld en snel geleverd.

Snelle en correcte levering!

Mijn complimenten! Ik had een tweedelig pak van Reinders besteld welke ook in twee delen geleverd werd (legging apart en top apart). Het hele pak had ik binnen twee werkdagen in huis! Op de factuur welke was bijgevoegd in het eerste pakketje (de legging), was netjes vermeld dat er een tweede pakketje zou volgen met de top. Daarnaast waren de pakketjes allebei super leuk ingepakt met zelfs een bijgevoegd handgeschreven kaartje.

Voldoet ad verwachting

Had een jurkje besteld. Keurig op tijd gekregen en netjes verpakt met een persoonlijke touch.

Mooi product prima prijs snel geleverd (ook 5 sterren aan Post NL!)

Mooie jas gekocht die ik de volgende ochtend al in huis had!

Ik word goed geholpen

Ik winkel in Purmerend en word goed geholpen zonder dat ik het gevoel krijg dat me iets word opgedrongen

Geweldig!

De bestelling verliep zeer soepel en mn jas was inderdaad binnen een dag geleverd! In een chique zak en ook nog een persoonlijk kaartje erbij, maakt het veel leuker om hier te bestellen dan bij een grote keten! Dank jullie wel !!!

helemaal goed

Snelle bezorging en netjes verpakt.

Super en komen alle verwachtingen na!

Goed, komen afspraken na en bij mijn nieuwe schoen zat een geschreven kaart. Zeer attent!!!

Snelle levering. Ik had twee verschillende maten besteld dus wilde er eentje terugsturen. Was lastig te vinden hoe dat precies met de etiketten/retourlabel moest. Heb zelf maar een word document met de gegevens uitgeprint en op het pakketje geplakt. Dat bleek bij het inleveren niet nodig geweest. Het was prettig geweest als dit duidelijker was uitgelegd. Ook de retourkaarten vind ik aan de hoge kant

Fijne website, alles snel geregeld.

Fijne website, snelle levering. Prima!

Snelle levering en netjes verpakt. Blij met het geleverde

Via de website besteld, snel verzonden. Er zat een handgeschreven kaart bij en een attentie voor de feestdagen. Dank, dat maakt het persoonlijker. En, het artikel zelf is prachtig. Hij is er erg blij mee.

mooie en goede kleding en accessoires.

Trui met beveiliging, keurig opgelost

Helaas een trui ontvangen waar de beveiliging nog aan zat. Zelf teruggegaan omdat ik deze trui tegelijkertijd wilde ruilen voor een ander kledingstuk. Ruilen was niet mogelijk i.v.m. verwerking. Alsnog een ander kledingstuk gekocht in de winkel. Het geld voor de trui is teruggestort, met een inhouding van €5,- Ik las dat dit het beleid is, maar heb voor eenzelfde bedrag iets anders gekocht in de winkel en de trui met beveiliging zelf teruggebracht. Ben van mening dat dit anders behandelt had mogen worden. Aanvullend via de mail contact gehad. Bedrag is teruggestort! Kellyjeans, dank jullie wel!

Grote Noord 17

1621 KD Hoorn

Over Kellyjeans.nl

Kellyjeans.nl bestaat uit een kleinschalig team met een persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk om goede kwaliteit kleding af te leveren op de manier die voor jou het makkelijkst is! Je kunt een van onze Kelly winkels bezoeken, in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard, of eenvoudig online bestellen op Kellyjeans.nl. Wij streven ernaar elke week nieuwe collectie op de website te plaatsen en zijn voortdurend bezig met het verbeteren en vernieuwen van onze website. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de dagelijks wisselende ‘Looks’ of lees het laatste modenieuws op het ‘Blog’.