Mooie website met een duidelijke uitstraling en mooi ruim assortiment. Graag tot de volgende keer

Vriendelijk, goed advies, snelle levering, mooie collectie!

Betrouwbaar,snel geleverd

Mooie kleding en goede service!

Goede en snelle service

Snelle levering, zeer tevreden

Goede snelle communicatie en levering

Snelle reactie na plaatsen bestelling en snelle levering

Service en verzenden helemaal goed

Prima ! Ik kreeg snel bericht op een vraag en snelle verzending

Goede snelle service en kwaliteit producten.

Prima, overzichtelijke website en snelle levering.

Snel en vriendelijk.

Pakketje was bijzonder mooi ingepakt het leek wel een cadeautje

Afhandeling bestelling

Hallo,kontakt gehad vie chat ivm bestelling,heel vriendelijke en correcte en snelle afhandeling

Altijd prima services en er zit altijd een leuk bedank kaartje bij. Ook de winkel in Purmerend is heel leuk.

Snelle service, goede prijs-kwaliteitverhouding

Lekker snel, zelfs met een handgeschreven kaartje erbij. Fijn!

Enorm goede service

In alle opzichten uitstekende service, zowel in de winkel als de webshop

Overzichtelijke site en erg mooie merken en kleding. Snelle verzending mooi ingepakt en goed verzonden.

Netjes en snel verstuurd

Ik was niet bekend met deze webshop. Maar bij deze een dikke aanrader. Met een persoonlijk kaartje. In de doos. Mvg Clair

Snelle levering Leuk persoonlijk kaartje toegevoegd!

Super tevreden over de bestelling bij jullie.

De 1e keer wat bij jullie besteld, een goede ervaring, van bestelling tot aflevering, en de aankoop is perfect.

Artikel niet meer op voorraad

Leuk shirt gezien, besteld maar ineens kreeg ik een mail dat het toch niet meer op voorraad was..Krijg ik een kortingscode voor nieuwe bestelling en is maar paar dagen geldig. Heel jammer. Verder wel leuke kleding maar beter voorraad bijwerken op de site

Goede service na telefonisch contact

Ik had 2 artikelen besteld en ontving in 1e instantie slechts 1 van de 2. Toen ik belde ben ik uitstekend geholpen door de medewerker. Het 2e artikel kwam vanuit een ander filiaal en werd de volgende dag geleverd.

Super geleverd. En leuk dat kaartje erbij.

Shirt was super netjes ingepakt.En heel attent dat kaartje erbij

Fijne service met aandacht voor de klant, ook tijdens sale!

Behulpzaam contact met klantenservice, eerlijk advies van geduldige medewerkster. Geslaagde aankoop gedaan.

Top service!

Super service en erg vriendelijk!

Grote Noord 17

1621 KD Hoorn

Over Kellyjeans.nl

Kellyjeans.nl bestaat uit een kleinschalig team met een persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk om goede kwaliteit kleding af te leveren op de manier die voor jou het makkelijkst is! Je kunt een van onze Kelly winkels bezoeken, in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard, of eenvoudig online bestellen op Kellyjeans.nl. Wij streven ernaar elke week nieuwe collectie op de website te plaatsen en zijn voortdurend bezig met het verbeteren en vernieuwen van onze website. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de dagelijks wisselende ‘Looks’ of lees het laatste modenieuws op het ‘Blog’.