Moet de norm worden bij elke winkel!

Ik heb online besteld. Prijs was schappelijk. Snel geleverd. Het persoonlijk handgeschreven kaartje maakte de ervaring zeer attentvol. Dat was niet alleen de kers op de taart maar de gehele taart ansich. Super!

Altijd superservice in de winkel

Mooie merken, goede voorraad en als t er een keer niet is wordt t via een andere vestiging gwn geregeld.

altijd snelle afhandeling of het nu gaat om een retour of een aankoop

heel goed

Erg goed

Mooi product, snelle levering

Super goed geholpen

Vriendelijk en goed geholpen.

makkelijk te bestellen en snelle levering

snelle levering en makkelijk te retouneren

Super makkelijke

Bestelling gedaan bij kellyjeans, volgende dag in huis met een leuk persoonlijk kaartje erbij, super!!

zeer tevreden

Bestelling op tijd geleverd.

Goede service en snelle service

Goed en snel

Goed en snel

Snelle service… fijne site

Goed maar…

Erg jammer dat er €5 verzendkosten ingehouden worden op de retourbetaling. De marge op kleding is vrij hoog, dit zou niet hoeven

Lieve Kelly dame of heer. Mijn bestelling kwam heel snel binnen waar ik heel blij om was en toen was het ook nog ingepakt als een kadootje met strik en al. Super leuk en attent om zo je bestelling te krijgen. Heel erg bedankt!!

Hele snelle verzending

Alles volgens afspraak goed geregeld

Mijn kleindochter wilde een bepaalde broek van Nikki, van een verkoopster in Bataviastad kreeg ik de tip om eens bij Kellyjeans te kijken. Helaas was de broek in maat 36 te klein en maat 38 was niet meer voorradig. Terugsturen was makkelijk en inmiddels heb ik daar een mailbevestiging van ontvangen.

nette en snelle levering

snel en netjes geleverd.

Was prima op tijd en naar verwachting

Pakket nooit ontvangen

Artikel besteld en ook bevestiging gekregen. Echter 2 dagen later is het artikel op retour gezet zonder opgaaf van reden. Ik heb dus nooit iets ontvangen en kan daarom geen echte ervaring delen

Super blij met mijn bestelling en snel geleverd

Geweldig!!

Precies zoals het hoort te gaan en geweldig product geleverd. Top !!!

Mooie btb armband gekocht

Ik heb een buddha to buddha armband gekocht. Netjes ingepakt en een snelle verzending. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering van een goed produkt.

Super snel geleverd

Volgende dag geleverd en netjes verpakt

Grote Noord 17

1621 KD Hoorn

Over Kellyjeans.nl

Kellyjeans.nl bestaat uit een kleinschalig team met een persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk om goede kwaliteit kleding af te leveren op de manier die voor jou het makkelijkst is! Je kunt een van onze Kelly winkels bezoeken, in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard, of eenvoudig online bestellen op Kellyjeans.nl. Wij streven ernaar elke week nieuwe collectie op de website te plaatsen en zijn voortdurend bezig met het verbeteren en vernieuwen van onze website. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de dagelijks wisselende ‘Looks’ of lees het laatste modenieuws op het ‘Blog’.