Vlot

Voer de eerste keer besteld en zeer tevreden!

Goede serviceen snelle levering

Persoonlijke touch, snelle verzending

Persoonlijke touch bij de verzending met een kaartje en mooi/netjes verpakt. Lang gezocht naar mijn maat (36) voor dit model, maar gevonden

Snelle reacties

Mijn bestelling was met aandacht ingepakt , het voelde daarom als een kadootje

Exceptional service

I ordered and received my items less than 24 hours later. I needed them for an event and I had no stress. Exceptional service and turnaround time. Always a pleasure to deal with you! Thank you.

Voor mij makkelijk , omdat ik ver van jullie winkeltje woon

Alles goed geregeld en snelle service.

Bestelling was netjes verpakt en snel geleverd.

Snel het gevraagde artikel ontvangen met een persoonlijke boodschap

Snelle levering, leuk kaartje erbij, thanks!

Prettig

Duidelijke en klantvriendelijke website

2 mooie items besteld en snel en netjes geleverd gekregen. 1 item helaas retour gestuurd omdat het niet paste. Snelle afhandeling van het retour en goede informatie over de stand van zaken bij zowel bestellen als retourneren. Super duidelijk ! Heel blij met mijn andere item !

Mijn ervaring is goed, geleverd wat ik besteld had.

Niks ontvangen en geen bericht terug gehad

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen, vorige week woensdag besteld dus al 7 dagen. Post nl heeft het nog niet ontvangen. Ik heb gemaild met de chat maar tot op heden niks vernomen. Ik hoop toch mijn jurkje snel nog te krijgen. Ik heb met de winkel altijd goede ervaring, nu voor het eerst online besteld dus ik hoop echt dat ik het nog ontvang.

perfect

snelle levering , goede service

Ik zou zeker weer een keer bij Kellyjeans mijn kleding kopen.

Het artikel wat ik besteld heb was helemaal naar mijn zin. Was erg leuk en met zorg ingepakt.

Verrassend leuk! Met een persoonlijke ansichtkaart

Helaas is Kelly Gaston weg uit Hoofddorp, maar via deze weg toch weer dichtbij !

Wat een service, dank

Snelle levering, handige chatservice

Via de chat een vraag over artikel gesteld, netjes te woord gestaan en antwoord gekregen. Bestelling snel geleverd.

Fijne vertrouwde webwinkel. Heel tevreden over de levering en kwaliteit.

Fijne vertrouwde webwinkel.

Perfecte service

De bestelling was er erg snel geleverd. Heb je vragen dan reageren ze erg snel. Zal zeker meer hier bestellen.

Snelle en persoonlijke levering met kaartje waarop vermeld veel plezier met de aankoop, keurig ingepakt

Geweldige service en snelle levering

Een broek en trui van Nikkie besteld en het was zo leuk ingepakt met een heel lief kaartje erbij....ze zijn er echt voor jou !!!! Mooie kortingen en snelle levering ! Ik vind ze bij Kellyjeans echt toppers die echt laten zien dat ze er voor jou zijn...heel erg bedankt Kelly -XXX-

Snel bezorgd en netjes verzorgd

Netjes ingepakt, persoonlijk handgeschreven briefje erbij. Leuk! Snel bezorgd. Perfect

Grote Noord 17

1621 KD Hoorn

Over Kellyjeans.nl

Kellyjeans.nl bestaat uit een kleinschalig team met een persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk om goede kwaliteit kleding af te leveren op de manier die voor jou het makkelijkst is! Je kunt een van onze Kelly winkels bezoeken, in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard, of eenvoudig online bestellen op Kellyjeans.nl. Wij streven ernaar elke week nieuwe collectie op de website te plaatsen en zijn voortdurend bezig met het verbeteren en vernieuwen van onze website. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de dagelijks wisselende ‘Looks’ of lees het laatste modenieuws op het ‘Blog’.