Geweldig!

Correcte aflevering, snel en efficient.

Netjes en snelle levering

Goed en snel

Snel en leuk ingepakt!

Het pakketje was snel binnen en ook nog een leuk ingepakt met een leuk kaartje erbij! Het item was ook goed.

Mijn studio anneloes broek heeft een paar strepen( vlekken) Hopelijk was ik dit eruit. Verder mooie broek. Hij was 25 euro afgeprijsd, maar er stond niet bij dat dat was vanwege strepen.

ruilen en geld terug

Broek was niet de goede maat. Alles zonder problemen terug gestuurd en geld terug.

Vriendelijk personeel goede service

Jas online besteld toch niet goed maatwas te groot heb de jas zelf retour gegeven in de winkel Heerhugowaard wat een hele mooie zaak is ! Ben vriendelijk geholpen nog leuk praatje gemaakt helemaal top !

Top!!!

Super leuk en enthousiast geholpen.

Klantvriendelijk en er wordt echt even naar je geluisterd bij een telefonische vraag.

X

Goede site

Goede site

Zeer leuk ingepakt.

Zeer leuk ingepakt .

Ik had een rode broek van Studio Anneloes besteld en die kwam heel snel en heel mooi ingepakt met een lief persoonlijk kaartje erbij. Wanneer ik nu iets nodig heb of beter gezegd iets wil kopen kijk ik het eerste bij Kelly. Ik had dus iets “nodig” een broek van Jane Luska en heb die net besteld. Behalve dat het leuk is je bestelling te krijgen is het extra leuk omdat het zo leuk verpakt is. GEWELDIGE WE WINKEL

De bestelling was per stuk ingepakt, met een kaartje erbij, zo leuk en persoonlijk. Dus ik was heel blij.

Duidelijke webshop, snelle levering en mooi ingepakt.

Uitstekend! Snelle en goede service

Snelle en goede service. Ook het retourneren ging snel.

Snel

Snelle verzending en heel leuk verpakt. Zelf gekocht maar was echt een cadeautje dag binnen kwam!

snel bezorgd en netjes verpakt

positieve ervaring

Behulpzaam en vriendelijk

Heb ervaren dat ze behulpzaam zijn en vriendelijk en hun woord houden

Duidelijke en overzichtelijke site. Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Overzichtelijke website. Snelle levering. Netjes verpakt.

Alleen terugstorten van geld van geretourneerde artikelen duurt erg lang. Tot nu toe nog geen geld retour ontvangen.

Snel netjes duidelijk

Site is duidelijk , snel verstuurd netjes verpakt klein woordje erbij top!

Perfect!

Prachtige producten, mooi verpakt, goede service.

Goede service en snelle levering

Heel tevreden

Grote Noord 17

1621 KD Hoorn

Over Kellyjeans.nl

Kellyjeans.nl bestaat uit een kleinschalig team met een persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk om goede kwaliteit kleding af te leveren op de manier die voor jou het makkelijkst is! Je kunt een van onze Kelly winkels bezoeken, in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard, of eenvoudig online bestellen op Kellyjeans.nl. Wij streven ernaar elke week nieuwe collectie op de website te plaatsen en zijn voortdurend bezig met het verbeteren en vernieuwen van onze website. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de dagelijks wisselende ‘Looks’ of lees het laatste modenieuws op het ‘Blog’.