Snelle levering. Mooi producten. Helaas was het te groot en te klein. Maar daar kunnen zij niks aan doen. Terug gestuurd en ook weer super snel afgehandeld. Dus ik vind het een hele fijne online shop. Aanrader.

Alles prima verlopen, bestelling was er snel

Alles was netjes verpakt, goed verzorgd ook. En leuk met een persoonlijke boodschap!

Super enthousiast

Super service en mooi ingepakt en zelfs een kaartje erbij

Goed bedrijf, vriendelijke mensen

Bestelling is goed afgehandeld al moest ik op de ruiling door een misverstand binnen het bedrijf wat langer wachten.

Prima zoals altijd

Zoals altijd prima

Geweldig!!

Goede service, snelle levering. Vriendelijk personeel en mooi ingepakt!! Top!!

Goeie service

Ondanks een paar kleine dingetjes, alles goed afgeleverd en opgelost.

Netjes snel geleverd

Niks op aan te merken. Snel kon ik mij bestellng ophalen en was netjes ingepakt. Dus perfect

Mijn artikel werd zeer snel verzonden. Jammer dat het bij PostNL wat minder soepel verliep, waardoor ik mijn pakketje 3 dagen later kreeg.

Supersnel en keurig verpakt

Snelle verzending en netjes verpakt. Een ieder aan te bevelen

Mooie jas, snel geleverd

Mooie jas, snel geleverd!

Super leuk ingepakt

Snelle bezorging heel leuk verpakt en netjez

Zoals altijd prima

Bestellen ophalen

Alles ging perfect

Ben tevreden met mijn aankopen top

Kelly fashion ken ik alleen van de winkel. Online nog nooit wat besteld. Nu was het niet anders en de ervaring was net als in de winkel. Een met aandacht ingepakt goede kwaliteit trui. Netjes afgeleverd. Dank je wel!

Super vlot

Snelle afhandeling

De blouse die ik besteld had in de goeie maat bleek veel te kort te zijn Jammer Retour teruggestuurd en had al zeer snel reactie en geld terug

Snel

Besteld en volgende dag al geleverd. Netjes ingepakt en het handgeschreven kaartje van team Kelly maakt het heel persoonlijk. Erg leuk!

Snelle levering en terugbetaling

Altijd gastvrij en super service

Goed team met kennis en klantvriendelijk Komen hier altijd terug

Super snel geleverd

Was echt super snel voor de kerst nog geleverd. Echt top!

Goede en snelle service! Ik kon mijn pakket de volgende dag al ophalen. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Snelle bezorging, persoonlijk en klantvriendelijk

Snelle levering met persoonlijke boodschap. Nadat 1 item te klein was, gebeld met Kelly jeans. Dit item had ik twee dagen later nodig voor een crematie. Voor mij was het belangrijk dat ik het de volgende dag in huis zou hebben. Klantvriendelijk en hulpvaardig te woord gestaan. Een dag later heb ik het item ontvangen in de juiste maat. Super blij.

Grote Noord 17

1621 KD Hoorn

Over Kellyjeans.nl

Kellyjeans.nl bestaat uit een kleinschalig team met een persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk om goede kwaliteit kleding af te leveren op de manier die voor jou het makkelijkst is! Je kunt een van onze Kelly winkels bezoeken, in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard, of eenvoudig online bestellen op Kellyjeans.nl. Wij streven ernaar elke week nieuwe collectie op de website te plaatsen en zijn voortdurend bezig met het verbeteren en vernieuwen van onze website. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de dagelijks wisselende ‘Looks’ of lees het laatste modenieuws op het ‘Blog’.