Gewoon heel goed

Alles netjes verpakt heel leuk

Vlotte en nette bezorging

Mijn bestelling( een jurk) was mooi verpakt en zelfs een handgeschreven kaartje erbij, heel leuk en maakt het gevoel van een luxe aankoop compleet!

Top, snelle levering en zeer netjes verpakt met een mooi kaartje erbij. Zeker voor herhaling vatbaar.

Snelle levering en jullie hebben het merk wat ik graag draag.

Super snel en netjes verzonden

Andere dag had ik mijn bestelling in huis, netjes verpakt met daarbij een leuk kaartje “met veel plezier van uw aankoop”

Altijd vriendelijk en top service!

Altijd vriendelijk en top service!

Aardige verkoopsters en mooie kleding

Mooie winkel, aardige en behulpzame verkoopsters en natuurlijk prachtige kleding.

Fijn!

Kellyjeans heeft de moeite genomen om uit te zoeken waar mijn retour gestuurde artikel was gebleven. Ik heb mijn geld terug ontvangen. Heel fijn! Jammer dat het artikel me niet paste.

Snel geleverd geen probleem

Snelle levering...leuk kaartje erbij...dochter superblij met haar nieuwe jurk

Vlotte levering en heldere communicatie

Snel geleverd, goede prijs.

Alles wordt, vlot afgewerkt

Prima. Alles wordt vlot afgewerkt.

Goede en snelle levering

Snelle levering met goede communicatie. Het leuke is ook dat er nog een geschreven kaartje bij de bestelling zit, welke de bestelling ook nog eens persoonlijk maakt.

Ik heb niks mogen ontvangen

Ik heb mijn bestelling gedaan. En niks meer gehoord en opeens staat het geld weer op mijn rekening. Vind het heel vreemd!

Snelle nette afhandeling

Snelle nette afhandeling en product was netjes als kado ingepakt

Mooie producten

Zeer klantvriendelijk en persoonlijk!

Snelle levering, netjes verpakt en leuke persoonlijke touch door een handgeschreven kaartje!

Leuke winkel

Bestellen is makkelijk, snel geleverd en erg leuk dat er een hand geschreven kaartje bij zit!

Goede en snelle levering

Het aanbod is groot en de website erg duidelijk

Snel, betrouwbaar en een persoonlijk kaartje

Voor herhaling vatbaar

Zeer nette service

Grote Noord 17

1621 KD Hoorn

Over Kellyjeans.nl

Kellyjeans.nl bestaat uit een kleinschalig team met een persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk om goede kwaliteit kleding af te leveren op de manier die voor jou het makkelijkst is! Je kunt een van onze Kelly winkels bezoeken, in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard, of eenvoudig online bestellen op Kellyjeans.nl. Wij streven ernaar elke week nieuwe collectie op de website te plaatsen en zijn voortdurend bezig met het verbeteren en vernieuwen van onze website. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de dagelijks wisselende ‘Looks’ of lees het laatste modenieuws op het ‘Blog’.