Geweldige en een top winkel.

Geweldige winkel ( Heerhugowaard ) en site. Vriendelijk personeel, je voelt je thuis.

Product niet op voorraad, wel gekocht

Product was niet leverbaar, geld wel betaald, wachten op terugstorten. Erg vervelend. Daarna bleef product nog steeds beschikbaar staan. Goedmakertje was een sneue 10 procent korting maar 1 maand geldig.

Snelle service, vriendelijk

Snelle service, leuk verpakt, vriendelijk!

Online bestelling

Als je aanmeld voor een nieuwsbrief en je krijgt korting moeten ze dit ook geven. Ik heb het helaas nie gehad. Beetje jammer.

Blij met mijn bestelling.

Volgende dag ontvangen, netjes verpakt met een handgeschreven bericht. Super leuk, dat maakt het net even persoonlijker.

De bestelling werd uitstekend snel verzorgd. En heel erg leuk een attente persoonlijke note bij de aflevering in de verpakking. Zal hier zeker weer bestellen.

Goeie service

Erg blij met de service.

Snelle levering!

Snel besteld, snelle levering. Mooi verpakt.

Fijne webshop

Fijne webshop. Snelle en nette levering.

goede en snelle service

Hele goede service en netjes geregeld er was iets mis gegaan bij de vervoerder met de jas ik ben heel goed geholpen door de medewerkers en zijn we samen tot een fijne oplossing gekomen!! ik raad iedereen deze winkel aan.

Snelle, correcte afhandeling,

Zeer positief!

Item wel online maar niet beschikbaar

Kocht paar schoenen en kreeg inpak/verzendbevestiging maar dag erop mail dat het item helemaal niet beschikbaar was. Dan ga je denk ik 2 keer in de fout. 1 maal bij status stock bij aankoop, 2 bij status inpakken/verzenden. Foutjes kunnen gebeuren, dit kwam wel erg vreemd over. Kreeg als goedmaker een coupin voor 10% korting maar waarom is die dan maar een maand geldig?

Netjes volgens afspraak

Mooie producten voor een concurrerende prijs. Goede service en een leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling.

Vriendelijk eerlijk correct bedrijf.

Afgeprijsde Nubikk schoenen gekocht, heel mooi, ben er erg blij mee. Ook telefonisch contact gehad, werd vriendelijk en behulpzaam geholpen. Ben zeer tevreden.

Snel verzonden en leuk en goed ingepakt met een leuk geschreven kaartje erbij.

Snelle service. Duidelijke communicatie en overzichtelijke website.

Snel geleverd, goed verpakt.

Ik bestel graag bij Kelly. Niet alleen vanwege de snelle levering, maar wat hebben jullie een super snelle retour proces. Goed bezigggggg.

Uitstekende gepersonaliseerde bestelling

Uitstekend verzorgd. Onder begeleiding van een handgeschreven kaart.

Bij Kellyjeans krijg je nog echt het gevoel ‘klant is koning’ . Netjes verpakt in cadeau papier, snelle levering, en bij open maken nog een handgeschreven kaartje erbij. Echt een aanrader voor iedereen

Nog niet ontvangen

Heb ruim een week terug een bloes besteld, maar helaas nog niet ontvangen.

Vlot, correct, onderhoudend en persoonlijke aandacht.

Goede Diesel broek voor mooie prijs. Bestelling verliep vlot en werd goed op de hoogte gehouden van de status. Eenmaal gearriveerd, mooi en netjes verpakt met een persoonlijk geschreven kaart. Ontzettend lief. Tweede bestelling was helaas niet meer op voorraad, kan gebeuren. Keurig bericht en geld vlot terug gestort. Ook nog 10% korting bij volgende bestelling. Top!

Eerste kennismaking was TOP!

Goede site, mooie items, snelle bezorging en mooi verpakt.

Grote Noord 17

1621 KD Hoorn

Over Kellyjeans.nl

Kellyjeans.nl bestaat uit een kleinschalig team met een persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk om goede kwaliteit kleding af te leveren op de manier die voor jou het makkelijkst is! Je kunt een van onze Kelly winkels bezoeken, in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard, of eenvoudig online bestellen op Kellyjeans.nl. Wij streven ernaar elke week nieuwe collectie op de website te plaatsen en zijn voortdurend bezig met het verbeteren en vernieuwen van onze website. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de dagelijks wisselende ‘Looks’ of lees het laatste modenieuws op het ‘Blog’.