Snelle levering,

Helaas moest ik mijn bestelling retourneren, ze hadden het retour heel snel geregeld super fijn

Vlot en netjes geleverd

Vlotte levering !

Super goede service. Snelle levering.

Duidelijke website en makkelijk bestellen. Items snel geleverd.

Snelle service en leuk verpakt

mooi broekje gekocht en super snel geleverd

Mooie kleding en snelle levering

goeie site en snelle levering

Snelle levering en mooi ingepakt met een leuk kaartje erbij.

Snelle levering Fijne site

Snel

Snelle verzending. Super leuk ingepakt. Helaas was het item te groot.

Goede ervaring

Snel geleverd en bij retourneren ook heel sNel afgehandeld heel netjes

God geregeld

Prima geregeld

Fijne winkel waar je goed en gezellig geholpen en geadviseerd wordt!

Een heel fijne winkel met een goed assortiment aan mooie kleding. De verkoopsters denken actief mee en komen met goede ideeën. Geven ook fijn advies.

Zeer goede service ook bij retour

Snelle levering. Helaas retour. Snelle reactie en goed en snel weer opgelost en geld terug.

Snel verstuurd en leuk ingepakt!

Met veel zorg was de bestelling ingepakt, alleen paste de jurk helaas niet. Maar ga zeker nog vaker de site in de gaten houden.

Snelle service en leuk ingepakt!

Correct snel en leuk ingepakt

Top Zoals Altijd

Ingrid Koomen de Beste Personal Dresser van West Friesland and Beyond!

Snel bezorgd

Top service!

Bestelling werd gelijk persoonlijk de dag erna afgeleverd. Mooi ingepakt, met leuke boodschap erbij. Super service!

Goed!

Alles volgens afspraak

Dik voor elkaar, mooi verpakt dat helpt ook voor een fijne ontvangst. Zo lijkt het of ik een cadeautje kreeg!

Snelle levering, netjes verpakt!

Snelle levering, netjes verpakt, persoonlijk briefje. Wel jammer dat er retourkosten worden gerekend

Super snel geregeld en ontvangen

Prettige ervaring, snel geleverd en goed geregeld

Snelle levering!

Fijne webshop, binnen de gestelde termijn geleverd!

Super service !

Ik ben heel tevreden klant. Snel geleverd en persoonlijk contact.

Top service goed afgehandeld

Snelle levering helaas retour was te groot. Retour afhandeling ging ook net zo snel als de levering. Zeker een aanrader om hier iets te kopen.

Snelle levering. Netjes verpakt en een leuk persoonlijk kaartje erbij. Daar wordt je toch blij van!

Grote Noord 17

1621 KD Hoorn

Over Kellyjeans.nl

Kellyjeans.nl bestaat uit een kleinschalig team met een persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk om goede kwaliteit kleding af te leveren op de manier die voor jou het makkelijkst is! Je kunt een van onze Kelly winkels bezoeken, in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard, of eenvoudig online bestellen op Kellyjeans.nl. Wij streven ernaar elke week nieuwe collectie op de website te plaatsen en zijn voortdurend bezig met het verbeteren en vernieuwen van onze website. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de dagelijks wisselende ‘Looks’ of lees het laatste modenieuws op het ‘Blog’.