Snelle afhandeling van verzending en retour

Product heel snel verzonden. Helaas moest ik de schoenen retourneren en deze afhandeling was ook heel snel.

Keurige levering

Aanrader snel en goed geleverd.

Snelle levering!

Super snelle verzending!

Mooie webshop en snelle levering

Na wat googelen kwam ik deze webshop tegen. Na wat aarzelen om iets te bestellen, toch een bestelling geplaatst. Zeer mooie webshop en betrouwbaar. We gaan hier zeker meer bestellen.

Uitstekend!!

Fijne service

Direct geleverd

Een overzichtelijke website. Makkelijk in de bediening van de site. Alles is duidelijk en gaat snel om een bestelling te plaatsen. De communicatie per mail snel en duidelijk. En de bestelling snel en keurig ingepakt snel in huis. En een persoonlijk kaartje als dank erbij maakt het toch een stuk persoonlijker!

Snelle levering, mooie collectie

Prachtige blouse van Nikkie in sale gekocht… wilde deze al zo lang maar originele prijs gun ik mijzelf niet , dus blij

Heel erg goed

Het was heel prettig dat ik mijn online aankoop met een telefoontje kon omruilen. Bij andere webshops moet er dan op nieuw besteld en betaald worden. Super service.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Goed en mooi op tijd uitstekend product

Aardig briefje bij de bestelling, keurig bezorgd :)

Mooi verpakt met bedankkaart

Netjes en door jullie bedrijf snel afgehandeld. Helaas deed alleen postal erg lang over het bezorgen

Snelle fijne service

Keurig verzorgd .

Met zorg ingepakt. Alsof je een cadeautje uitpakt. Persoonlijk geschreven kaartje erbij, top!

Zal er zeker nog een wat kopen. Snelle levering

Helemaal geweldig

Volgens afspraak geleverd. In een mooie tas met een persoonlijke kaart erbij. Dat is volle aandacht voor je klant. Ik werd er blij van.

Goed verpakt

Super snelle levering en een geweldige service

Mooie kwaliteit kleding en snel geleverd

Goed!

Goede ervaringen Mooie kleding, optie achteraf betalen

Lekker snel geleverd !

Overzichtelijke website en mijn bestelling kwam gewoon lekker snel zoals afgesproken.

Toppers

Eerste ervaring met de winkel, was ook meteen een super ervaring. Top geholpen en aan de afspraken gehouden. Een aanrader voor een ieder

Snelle bezorging en mooie kleding.

Snelle service. Een leuk persoonlijk kaartje erbij.

Kellyjeans maakt belofte waar.

Grote Noord 17

1621 KD Hoorn

Over Kellyjeans.nl

Kellyjeans.nl bestaat uit een kleinschalig team met een persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk om goede kwaliteit kleding af te leveren op de manier die voor jou het makkelijkst is! Je kunt een van onze Kelly winkels bezoeken, in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard, of eenvoudig online bestellen op Kellyjeans.nl. Wij streven ernaar elke week nieuwe collectie op de website te plaatsen en zijn voortdurend bezig met het verbeteren en vernieuwen van onze website. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de dagelijks wisselende ‘Looks’ of lees het laatste modenieuws op het ‘Blog’.