Filtre

Super goede service

Goeie ervaring met deze winkel (webshop) Alles verliep uitstekend en hoefde minder lang te wachten op mijn bestelling dan werd aangekondigd! Ik zou alle artistieke vrienden, volwassen of kinderen deze winkel aanraden. Je wordt er alleen maar blij van "lach"

niet alles aanwezig

slecht. de potjes verf te groot ,geen verdere beschrijving. ook artikelen niet geleverd of de klant op de hoogte gesteld dat het niet in het pakket zit. het pakket wordt daardoor te duur.

Heel tevreden!

Goede webshop, met voldoende uitleg. Snelle service. De kinderen waren er samen met de oudjes een hele namiddag aan bezig. Samen creatief zijn, hoe leuk is dat!

Snel en gemakkelijk

Gemakkelijk kunnen bestellen, snel geleverd, mooi product.

Snelle levering en goede service

Een super leuke site waar ik goed kan shoppen voor mijn dochter om te knutselen.

Snelle en goede service

Super snelle service zeker in deze tijd.

TOP

Snelle en goede levering

Snelle en goedelevering, duidelijke site. Uiteindelijk is de surprise super gaaf geworden!

Niet veel woorden voor nodig. Service en kwaliteit prima

Goede kwaliteit en duidelijke instructie!

Het pakketje was snel geleverd. De instructie was duidelijk en het sprak voor zich hoe ik het moest maken. Hele fijne site!

Snel, correct en netjes.

Zie boven.

Goede, snelle levering en zeer klantvriendelijk

Na een heel klantvriendelijk telefoontje, de bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis. Geweldig!

Lijmpistool gekocht.. binnen 2 min kapot.. waardeloos!

Waardeloos

overzichtelijk en gemakkelijk

Wat ik wilde kopen was snel op de site te vinden in overzichtelijke schermen.

snelle bezorging

snelle en goede bezorging

Helemaal tevreden !

Snelle reactie zeer snelle levering en prima product ik ben zeer tevreden en blij met pipoos en ga er nog zeker terugkomen ! Bedankt voor de fijne samenwerking !

Goed!

Alles naar wens.

zeer vlug leuk ingepakt.

leuke verrassing ga zo door,

Makkelijk, uitgebreid en snel

Zeer fijne uitgebreide webshop. Levering al de volgende dag! Perfect voor als kende winkel niet zelf kan bezoeken, maar je wel lekker in het weekend aan de gang wil.

Heel goed , ook nadat ik iets wilde veranderen aan de bestelling

Dus prima

Zeer goed verpakt en leuke extra’s erbij

Snelle verzending Leuke extra’s erbij Goed verpakt

Snelle levering vd cadeaubon.

Mijn bestelling ging slechts om een cadeaubon dus met knutselspullen geen ervaring. De bon werd wel snel en leuk verpakt (met een gratis sleutelhanger erbij) geleverd dus dik tevreden.

129 Besterdring

Tilburg 5014 HJ