Filtre

Ik ben goed geholpen en hetis geweldig dat mijn artiekelen naar Duitsland gestuurd konden worden en er zo snel waren. Ik ben ook zeer blij dat de tempera verf bij pipoos te krijgen is, het is geen gangbaar product.

Eerste bestelling

Over mijn eerste bestelling ben dik te vreden.

perfect in orde!

Ik was al lang opzoek naar de zebra mildliners, pipoos had deze en dus had ik ze besteld. binnen 2 werkdagen waren ze al geleverd en alles was perfect in orde!

nette en snelle levering

goed koop en prima producten

De piepschuimballen waren prima

Ze zagen er goed uit Geen deuken En netjes in een doos vezonden

Prima product, snel geleverd

Geen klachten

Snelle en goede service

Super leuk

Super leuk, goede kwaliteit en snelle levering. Mijn dochter is er altijd blij mee.

Ik vind ze heel goed

Mijn pakketje kwam de volgende dag al binnen echt heel snel en netjes Ik ga zeker vaker bestellen daar

Mooi materiaal

Een pakket besteld om een stokpaardje te maken. De bestelling werd snel geleverd, en het pakket ziet er erg mooi uit. Mooie materialen om mee te werken.

Toppie

Ik had voor de 1e x bij pipoos besteld Er werd al heel snel per mail gecommuniceerd. Dezelfde dag is het nog op de post gegaan En idd…een dag later was het er. Keurig ingepakt,compleet en zelfs spaarzegels erbij Erg bedankt voor de supergoede service

Mooie spullen om creativiteit

Mooie website met veel mooie spullen om creatief te zijn op vele manieren Prima levering

Snel en goed

Snelle levering, producten precies zoals op de website. Top!

Snelle levering goede producten

Goede service snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.

Perfect!

Goede en snelle levering Altijd goede producten, goede kwaliteit zo ook weer deze bestelling.

Topservice!

Dag nadien werd mijn bestelling reeds geleverd. Wat een service!

Alleen jammer dat t te klein is

Fijne winkel. Snelle levering

Snelle levering na bestelling. Goed verpakt.

Snel besteld ,laat geleverd

Uitgebreid assortiment maar niet zo snel in huis

Zeer correct, vlug en héél veel keuze

Het was me een waar genoegen om bij jullie te bestellen. Alles ging vlot en kreeg het heel rap thuis. Veel keuze en goede prijs kwaliteit wat belangrijk is. Ik bezoek jullie shop zeker nog. Hartelijk dank voor het cadeautje, dat was leuk.

voor elk wat wils

Ik en mijn dochter zochten spullen voor de Hobbyhorse en kleuren. Zoveel keuze en mooie kortingsacties.

Slechte DHL bezorging

Pakket wordt voor de deur neergezet. Aangekaart bij Pipoos dat het is zoek geraakt maar er wordt geen actie ondernomen

Goed!

de bestelling kwam op tijd

Goede kwaliteit goede service

Alles netjes

Alles netjes verpakt en de producten voldoen aan de verwachtingen

129 Besterdring

Tilburg 5014 HJ