Filtre

Ik ben zeer tevreden!

Zowel de bestelling verliep vlot als de kwaliteit van het geleverde product.

Er miste een deel van de bestelling, maar zeer snel opgelost. Klantenservice zeer vriendelijk

Makkelijk te bestellen en vlot geleverd.

Fijne site

Fijne site, een mooi groot assortiment. Hulpvaardige mensen,die met je meedenken en helpen als er een pakketje verdwenen is ( door bezorgdienst).

Prima verzorgd en in 2 dagen in huis.

Jammer dat piloot in Roermond weg is. Was altijd heerlijk om te snuffelen. Nu bestellen via webshop maar de levering is prima. Een goed advies of ander ideetje dat zit er dus niet meer bij. Jammer.

snel en goed!

Alle spullen die ik nodig heb onder 11 dak. Ik heb alles vlot gevonden op de website.

Aanrader

Eenvoudige bestelprocedure en keurige en nette levering!

Oogjes zijn hee mooi

Misschien allen de afmetingen van de oogjes er bij vermelden

Correct, snel en klantvriendelijk

Mijn bestelling werd vlot afgehandeld en netjes geleverd. Extra fijn vond ik de vlotte reactie bij een administratief probleempje.

goede service snelle verfzending

pakket werd snel verzonden en was voordelig in prijs

Netjes en snel

Bestellen ging goed en snel en ook de levering was snel en correct.

Duidelijkheid

Tevreden

Snelle verzending!!

Fijn alle maten haak ringen ,Snelle verzending, zodat ik weer snel verder kon met mijn Mandela

Snel

Mijn bestelling makkelijk besteld en snel bezorgd.

Super goede service.

Mijn dochter had allemaal spullen gekocht voor haar hobby paard. Bij aankomst bleek helaas iets niet compleet te zijn. Dit werd super snel en goed opgelost. Dus zou zeker hier weer wat bestellen.

Besteld en snel en goed afgeleverd

Snel geleverd en keurig verpakt

Raar systeem

Ik had op de website garen besteld, er stond dat deze op voorraad waren in de winkel. Toch heb ik 5 werkdagen moeten wachten, voordat ik mijn bestelling kon ophalen. En ik zag bij aankomst in de winkel dat er volop voorraad was. Dus voor mij geen bestelling doen op website.

Prima bedrijf

Eerste zending was stuk gegaan (textielverharder) gelukkig op tijd nieuwe zending ontvangen. Top gedaan

Perfect.Alles wat ik had opgegeven en snel in huis.

Snellen en goed levering

Je besteld en de volgende dag al in huis.

De keuze is reuze

Snel besteld en ook geleverd! De witte kap past op de hobbyhorse van mijn dochter ze is er heel blij mee!

Snelle bezorging

Maar de verpakking is belachelijk 2 kleine dingen in een hele grote doos wat een verspilling!!

product optijd en in goede staat ontvangen

goed ontvangen

Binnen 24 op dedeurmat heel blij kan niet wachten tot dezaak in delft geopend word

129 Besterdring

Tilburg 5014 HJ