Wat een prachtige webshop

Prachtige webshop met uitgebreide keuze en goede online aanbiedingen. En bij elke aankoop krijg je spaarzegels, zodat je in daarna nog eens een keer wat leuks kan kopen met korting. Snelle levering en artikelen goed ingepakt tegen beschadiging. Lang verhaal kort: Top!!

Geweldig blij ermee

Precies wat ik zocht kintsugi lijm en leuke prijs

nog voor de deadline besteld en de volgende dag al in mijn bezit.

Ben heel blij met pipoos vandaag besteld en de volgende dag in huis als dhl meewerkt

Levertijd duurde te lang

De leverings tijd was extreem lang wat ik niet had verwacht zeer teleurstellend

Snelle levering, prima kwaliteit.

Ruim assortiment en snelle levering

Voldoende keuze uit de materialen, snelle levering van de bestelling. Zorgvuldig verpakt in een doos.

Makkelijk te vinden en een snelle levering

Ze hadden wat ik nodig had op voorraad dus had ik het ook snel in huis

Lekker snel,en netjes verpakt

Bestelling geplaatst, snel geleverd.

Het was snel en makkelijk

Ging simpel en snel via de site Kiezen, betalen en ontvangen in 3dagen Perfect

Leuke spullen voor je hobby

Ze hadden leuke aanbiedingen om mijn hobby spullen aan te vullen. Porseleinverf om te stippen en voor de kinderen werken met pixels. Heel blij mee.

Vriendelijk personeel, goeie producten

Alles ging zo als het hoorde en ik ben ruim tevreden met wat ik heb gekocht

Heerlijk, zoveel materiaal!

Er is zoveel te kijken en te kiezen. Heerlijk!

Prachtige spullen

Snelle levering van prima spullen voor het hobbyhorse van mijn dochte4

Top service!

Na contact met jullie te hebben gehad omdat DHL geen service had geboden voor de zoveelste keer stuurde jullie het pakketje gewoon nogmaals naar mij. Top service

Super service

Was wat verkeerd gegaan met onze bestelling, ( schuld lag niet bij Pipoos ) en na contact is alles super netjes opgelost. Dikke 10 voor deze toppers.

Hele snelle levering en kwaliteitsproducten

Mijn macramétouw was op dus ik bestelde een nieuwe rol en nog wat extra's. Dit was val voor het weekend en op maandag werd het al geleverd. Ik ben steeds tevreden van de kwaliteit die Pippoos aanbiedt in hun producten.

Kreeg wat ik verwachtte

Snel alles geleverd!

Goede snelle service

Bestelling snel gekomen. Product zelfde als was opgeschreven.

mooie knutselmaterialen

Geweldig! Nadat ik een bestelling bij Pipoos had gedaan , kreeg ik de volgende dag al de knutselspullen thuis bezorgd, Wat een goede service!

Snelle levering en goed verpakt

Bij toeval kwam ik deze site tegen en vond precies wat ik nodig had tegen een zeer gunstige prijs .... Top

Alles wat wij bestelden was snel in huis. Goede kwaliteit materiaal. Voor de suprise duidelijke omschrijving. Heel het gezin heeft wel wat besteld bij jullie of in de winkel geweest. Die trouwens ook top is.

Bestellen en de volgende dag ontvangen. Dat noem ik service.

129 Besterdring

Tilburg 5014 HJ