Niet zo best, kan mi. beter.

Jammer dat kleine pakjes die door de brievenbus kunnen niet geleverd kunnen worden, of niet automatisch gezien worden als brievenbuspakketje, waardoor je extra, (teveel) moet betalen. Nl. voor een pakket wat apart geleverd moet worden. Kost verhoudingsgewijs dus te veel.

snelle service en erg goede producten

snelle service en erg goede producten

Ik vond het fijne ervaring goede service en fijn dat ik hier ook zegels bij kreeg.

zonder veel gezeur of moeilijkheid het product terug kunnen sturen

Ik had een paas paspoppen op schaal besteld en toen ik ze thuis kreeg bleek het niet het goede model te zijn. Te klein. Email gestuurd en zonder veel moeite kon ik het product terug sturen en krijg ook zonder moeite het geld weer terug. Nog niet terug op mijn rekening maar daar twijfel ik niet aan.

Erg klantvriendelijk

Tevredenheid alom

Mooie materialen

Bestelling op tijd geleverd. Goed verpakt. Materialen zoals op de site van prima kwaliteit.

Leuke spulletjes en goede service en snelle levering !

Super goed !

Snelle en goede levering

Communicatie vanuit Pipoos was duidelijk. Het bestellen ging snel en was binnen de termijn binnen. De producten zijn qua kwaliteit goed. Al met al, zeer tevreden.

Alles goed geleverd

correcte levering, goede website /bereikbaarheid

Geweldig goed

Bestelling snel en keurig ingepakt geleverd.

Mooi setje kleigereedschap en een goede aanbieding

Het gereedschapssetje voor klei is erg compleet en kan ik goed gebruiken. De aanbieding met de zelfdrogende klei maakte het extra voordelig en aantrekkelijk, ik kan voorlopig even vooruit!

Superbes articles

Superbes articles, beaucoup moins cher que la concurrence

Altijd snel, correct en goed.

Bestellen gaat probleemloos en vlot. Bezorging is prima. Fout van dhl werd zonder probleem opgelost met hoflijkheid.

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden

Super blij en super service

Snel contact en snelle levering

Mijn bestelling was snel in orde: de ene dag besteld en de volgende dag netjes alles geleverd. Erg fijn dat je vanaf €30 al geen verzendkosten betaald!

Mooie aanbieding

De kleiset in combinatie met het etui vol gereedschap ga ik zeker binnenkort gebruiken. De kralen, bedoeld voor mijn dochters verjaardag vond ik wel heel erg klein!

super!

Overzichtelijke site, leuke spulletjes. Ik ben heel vriendelijk geholpen aan de telefoon met een probleempje. Leuke shop!

ben heel tevreden over de producten en de snelle afwerking van mijn bestelling, dankjulliewel !

Helaas kon ik minder exemplaren bestellen dan ik zou willen, maar wat ik wel kon krijgen was prima.

Duidelijke site, artikelen goed omschreven. Duidelijke communicatie over de levering. Spullen zijn goed aangekomen en mooi zoals afgebeeld.

goede producten, veel keus en leuk dat je kunt sparen voor korting

Snelle levering, goed verpakt.

Artikel klopt met wat ze op site laten zien. (Schilderen op nummer). Goede verf, fijne kwasten en doek is van goeie kwaliteit. Wordt snel geleverd en duidelijke communicatie.

129 Besterdring

Tilburg 5014 HJ