Snelle en goede levering

Niks mis mee

Zeer tevreden over prijs, product en proces

Ik heb er al waak gekocht en altijd is alles tiptop inorde en zo´n leuke spulletjes ik zou alles kopen als ik kon hihi echt en supper vriendelijke verkoopsters

Snelle en goede levering.

Snelle en goede levering, product is zoals op de foto.

Goede snelle service

Cadeaubon besteld. Die werd opgestuurd zonder extra kosten en binnen 3 dagen geleverd aan huis

Ze hebben veel, maar zijn wel erg duur

Hoewel ik altijd fijn wordt geholpen, vind ik het heel jammer dat het hele scrapbook assortiment is verdwenen uit de winkel. Verder vind ik de prijs-preststie verhouding voor veel producten niet meer in verhouding. Ik koop er dus eigelijk alleen als ik iets mis, wat ik op dat moment echt nodig heb.

Got my order wrong.

Got my order wrong. I got the receipt with the correct items but in the box I got the wrong colors.

goed een aanrader

Snelle levering, goede spullen!

Heel veel keus qua verf kleuren, goede kwaliteit en snelle levering!

Zoals eerder: Bestelling snel verwerkt en bezorgd.

Dag 1 besteld, dag 2 bezorgd, gelijk geprobeerd: fijne producten. Vaste tevreden klant.

Netjes en snel geleverd

1e keer dat ik iets heb besteld, zeer tevreden

Leuke en geweldige nieuwe hobby.

Ondanks mijn reuma is het kan ik toch met enkele hulpmiddelen de 3d puzzel in elkaar knutselen. Zal in de toekomst zeker meer van dit soort puzzels in elkaar zetten. Heb tot in de late uurtjes gewerkt om het af te krijgen.

Top geholpen

Ben super goed en snel geholpen met een cadeaubon die ik niet ingevoerd kreeg , na een mailtje werd alles geregeld !!

Snelle levering van mooi knutselpakket

Geweldig knutselpakket voor vele uren plezier

de rose stift voor glas werkt niet

de rose stift voor glas werkt niet. Je ziet helemaal niks op het glas. Dat is erg jammer. De gele is ook niet heel goed zichtbaar, maar kun je nog iets zien. Rose zie je helemaal niks.

Vlotte bestelling

Goede prijs-kwaliteit verhouding en een vlotte levering.

Alles ok

Goed verpakt en snelle levering

Ik vond het een hele fijne ervaring voor iemand die zo creatief is als ik ben in het maken van sieraden

Prima correct en snel

Heb het product besteld en op de afgesproken datum ontvangen. Precies zoals het moet gaan.

altijd leuk en goed

Pakket werd netjes bezorgd in de winkel waar ik altijd kom. Zeer goede service en in de winkel zijn ze altijd behulpzaam en aarde.

Leuke producten en goede levering

Goed, eerste keer online gekocht en is goed bevallen

Prima producten en prima levering

Prima producten en prima levering

Es hat sehr gut geklappt sowohl mit der Bestellung als auch mit der promoten Lieferung.

Sehr gut allgemein, gute Produkte schnelle Lieferung

Snelle en correcte levering