Redelijk goed.

Goed! Alleen 2x per post besteld, en 2x GEEN zegels gehad.

Wat een snelle service.

Dit was de eerste ervaring met de site en dit was ook de eerste keer dat bestelde producten effectief de volgende dag geleverd werden! Dat is vaak de belofte op sites maar de praktijk zegt soms iets anders... Netjes verpakt en de producten waren zoals omschreven, top.

We bestelde voor ons dochtertje strijkparels.. de volgende dag was het er al.. dochter super blij met de snelle levering !!! Ik ga zeker nog eens bestellen bij jullie !!!

Helemaal leuk

Ik heb een idee opgedaan op de website van Pipoos voor een surprise. Die heb ik uitgeprobeerd en het lukte in een keer. Wel met medewerking van mijn man, dat wel. Ik ben er helemaal blij mee en verheug mij al op sinterklaasavond, zodat de surprise uitgepakt wordt.

Bestelling gedaan omdat ze het in de winkel niet hadden uiteindelijk snel binnen gekregen

vlotte bestelling

bestellen en leveren gaat heel vlotjes en op tijd. Heel tevreden klant.

Leuke materialen en snelle levering

Onze dochter is verzot van hobby horse en best wel leuke dingetjes gevonden om ze af te werken.

Ik koop en bestel graag bij Pipoos

geweldig

Een dag na je bestelling al in huis. Top

Snel geleverd!

Alle gevraagde spullen op voorraad en ook snel bezorgd. Duidelijk ook wanneer het bezorgd zou worden. Prima ervaring en zeker weer voor een volgende keer!!

Snelle levering, een veelzijdig assortiment en een verbeterde website waardoor alles veel makkelijker te vinden is. Altijd fijn om bij een fysieke winkel te kunnen bestellen.

Alles prima

Nergens problemen mee

Knutselparadijs en aardig personeel

Laatste keer dat ik er was had ik te weinig tijd om alles ye bekijken, kom zeker terug

Snel, niks mis mee

Snelle levering, producten in goede staat

super

snelle levering en mooie kwaliteit

in één woord : uitstekend

vlugge, nette levering en tevreden over het artikel

fijne en snelle service.

heb de pest aan omschrijvingen goed is goed

Super goede zorgen bij levering!

Zelfs de zegeltjes werden meegeleverd samen met de bestelde producten. Ik raad deze winkel aan bij iedereen die ik ken!

Veel assortiment en goede service!

Veel keuze in assortiment en snelle levering

Snelle goede afhandeling van de bestelling . Ik kon snel aan het werk.

Fijne webshop en nog fijnere winkel!

Mooi assortiment hobby artikelen en prettige medewerkers

Net bedrijf

De andere dag werd het al geleverd topie

Fijne winkel

129 Besterdring