Prima verwerking van bestelling

Vlotte bestelling, prima levering. Een aanrader

Leuke surprise is een handomdraai gemaakt.

De levering duurde een dag langer dag verwacht. Het was fijn om voor de surprise zelf te kunnen kiezen wat nodig was om het te maken en afgestemd te bestellen. De gebruiksaanwijzing was goed kan gedetailleerder.

Lekker snel

Topproducten!

Tevreden over mijn zending, want alles was netjes verpakt zoals het hoort. Over "diamond painting" kan ik nog niets meedelen, want daarin heb ik nog geen enkele ervaring!!

Bestelde artikelen zijn van mooie kwaliteit.

Artikelen werden ook snel geleverd en waren netjes ingepakt.

Het duurde te lang om een boek en nylondraad in een verakking te doen

We moesten boek kopen em nylondraad maar het heeft te lang geduurt we hebben 6 dagen gewacht voor dat het klaar was en we gingen kijken in de pipoos store en daar lag het zelfde boek die ik had besteld en het nylon draad dus niet een aanrader als je een pipoos dicht bij je huis ligt want je kan net zo goed naar de winkel en daar kopen wat je nodig hebt maar als je verweg woont kan het wel

Veel speelplezier

Voor mijn dochter heb ik hindernissen voor haar hobby horse besteld. Ze vindt het fantastisch. Het was snel in huis, de kwaliteit is goed.

perfect

makkelijk en snel!

Groene tape voor een (trouw) boeketje

De stelen van mijn bruidsboeket omwikkeld met groene tape van de Pipoos. Deze tape is speciaal voor dit doel geschikt. Het werkte uitstekend. Hulde!

Snel, compleet en verzorgd.

Zie boven

tolle erfahrung

habe nicht nur die gleiche farbe bekommen, sondern sogar auch noch das gleiche lot, darüber habe ich mich ehrlich gefreut. komme gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima en snelle service

Besteld en snel geleverd, prima verpakt en de ontvangster is blij :-)

Gewoon heel erg goed!

Klantenservice ging nog een stapje verder…… toen de 10 cm ringen voor macramé weer op voorraad waren werd er een extra email gestuurd! Ook hadden ze contact opgenomen met de winkel in Amersfoort of ze daar ook weer op voorraad waren! Direct naar Amersfoort gefietst, prima gedaan, blij mee!

Snelle levering van het juiste product en goede kwaliteit

Geweldige winkel

Winkel met veel handwerk en handenarbeid artikelen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. De eigenaar was zelfs zo aardig om even een besteld bolletje wol langs te brengen opweg naar zijn huis. Waar vind je nog zo’n geweldige service. Top klasse

Ik heb een goede ervaring

Leuke knutsel waren van deze winkel Lino messen, scherp + fijne stempel gemaakt. Lino verf, erg mooie kleuren (geel, en terracotta).. Verf is vrij prijzig, wel de moeite waard en kleine flesjes (85ml). De zwarte canvas doeken nog niet benut. Maar dat gaat komen. Leuke winkel.

Alles snel & goed ontvangen

Wel even een opmerking het postpakket was helemaal gehavend weet niet wat DHL met alle pakketjes doet maar dat is schandalig

Lieferung super schnell

Erst einmal bestellt, war alles super auch die Lieferung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Panduro rocailles dik tevreden

Ik heb panduro rocailles 9/0 voor het eerst besteld. Het zijn mooie kralen. Over het algemeen gebruik ik miyuki rocailles. Die zijn 11/9 en even groot. De panduro is wel oneven kralen maar voor een groot gedeelte dezelfde grote. Ik heb meteen een ketting ermee gemaakt en het eindresultaat is prima. Dus dik tevreden. Kan ze aan raden.

Uitstekende service

Altijd snel,correct geleverd.Top!

Goede kwaliteit voor een leuke prijs

Very good service

Good service, quick delivery and good quality.

Deels gevonden wat ik zocht

Goede levering prijs kwaliteit ok Maar, ik vind het echt super balen dat de winkel op de Rijneke Boulevard weg is. Fysiek shoppen heeft mijn voorkeur. En waar ik echt van baal al een poosje is dat de hele Tilda collectie verdwenen is bij pipoos

129 Besterdring

Tilburg 5014 HJ