Fijne winkel, mooie producten en snelle levering!

Mooie winkel, groot assortiment aan hobby spullen en ook leuke inspiratie / tips! Zowel de winkels als de webshop zijn goed verzorgd, goede service en snelle levering. Echte aanrader!

Snel, goed en voordelig!

Edding 2185 gelrollers gekocht. Pipoos was der voordeligste door een mooie aanbieding. Van bestelling tot en met levering, alles in orde. Prima webshop.

prima producten en snelle levering

Precies gekregen wat ik vroeg.

Mooi materiaal om een moederdag mee te maken in de klas. Zeer tevreden

altijd goed!

Zoals altijd dik in orde. Bestelling is goed ingepakt en snel geleverd. De produkten zijn van goede kwaliteit.

Er was iets mishegaan met mijn zending maar dat is prima opgelost

Ruime keuze, snel geleverd, mooie prijzen

Bestellen ging vlot. Keuze is ruim. Prijzen zijn redelijk. Snelle levering. Producten prima.

TOP

Perfecte en snelle levering

Snel

Snel geleverd en zeer netjes verpakt. Zoals gewoonlijk

Bedankt voor de snelle levering

Vlot besteld en geleverd

Ik heb op korte tijd meerdere keren besteld omdat ik tijdens mijn project merkte dat ik de hoeveelheden wat verkeerd had ingeschat. Levering was snel en tip top in orde, spaarzegels mooi bijgeleverd en alles goed ingepakt. De site zelf vind ik niet altijd intuïtief maar het is dan wel weer leuk om de inspiratie pagina open te klikken. Al bij al een goede ervaring!

Goed, tevreden

Bestelling vrij snel thuis, helaas had de hond mijn paaskonijn te pakken en heeft kapotte oren, maar daar kunnen jullie niks aan doen

Fijne producten, snelle levering en goed verpakt

De levering was erg snel, binnen 24 uur had ik mijn bestelling al (opgehaald bij een bezorgpunt). De producten waren goed verpakt in een niet te grote doos en zonder plastic, dat is beter voor het milieu en vind ik belangrijk. De houtbrander en houten platen die ik besteld heb, zijn goede producten (en ik kon meteen aan de slag). Ook leuk dat je de Pipoos spaarzegels erbij krijgt en die netjes aan de pakbon gemaakt waren met een paperclip. Ik was helemaal blij toen ik de bestelling had ontvangen!

Goede en snelle levering. Alles volgens verwachying.

Netjes, snel

Altijd goede service. Snel, netjes verpakt, mooie spullen

Vlotte service en toffe winkels

Zeker een aanrader

Goede prijs en snelle levering

Via pipoos.nl een kawaii tekenboek gekocht. Deze was voordelig en werd snel geleverd. Tevreden dus!

Klantenservice hielp me niet

Mijn ervaring met de klantenservice is zeer slecht helaas. Heel jammer hoe het liep. Ik kon niet bestellen met mijn account. Had 297 items in mijn winkelmand zitten, allemaal pixelmateriaal, wat op de site zeer lang duurt om allemaal goed te selecteren. Op het einde kan ik niet doorklikken op “naar betalen”. En verschillende mails naar de klantenservice hebben niets uitgehaald. Ze konden of wilden me niet helpen. Zeer spijtig. Ik heb uiteindelijk een nieuw account gecreëerd met een ander mailadres en enkel een aantal basispulletjes die ik echt nodig had besteld. Ik had de moed niet meer om er nog meer tijd in te steken. Maar toen ik dit aangaf aan de klantenservice kreeg ik geen reactie meer. Ik voel me als klant erg in de kou staan zo!

Bagger

Geen oplossing aangeboden gekregen...

Vlugge verzending! Goede verpakking. Aanbevelingen!

Heel goed opgelost

Het eerste pakje bleek incompleet. Na een telefoontje werd het keurig opgelost.

Snelle levering goed product

Prima kwaliteit

De acrylverf die ik bestelde bleek snel geleverd en van prima kwaliteit

Perfect: snel geleverd, goed verpakt

Heel fijn om via Pipoos een origineel cadeau voor mijn vriend te vinden! Het pakket werd snel geleverd en was stevig verpakt. Ook kreeg ik er spaarzegels bij, heel vriendelijk! Veel fijner om bij Pipoos dit cadeau te bestellen dan bij bol.com. Het kost misschien een paar euro meer, maar ik draag liever bij aan het behouden van de Pipooswinkels in de grote steden dan aan de bouw van distributiecentra en uitbuiting van medewerkers. Veel dank dat jullie de Rokr Robotime producten aanbieden!

Zeer tevreden bestel vaker

129 Besterdring