Goed produckt

Zeker aan te bevelen ( 10 clowntjes✨ )

Prima en snel.

Jammer dat er geen Pipoos meer is in Zwolle. Per post ging prima.

Ik heb eierverf besteld maar daar kan ik geen echte mening over geven alleen dat ik de pakjes per stuk aan de dure kant vind

Zeer fijne winkel

Zeer fijne winkel koop er graag voor elke hobby wat wils

zeer positief!

Heel fijn hoe snel en duidelijk de levering was. De spullen waren netjes verpakt. Ook fijn dat ik meteen spaarzegels kreeg.

Nog nooit oline creatieve spullen besteld, maar nu ivm ziekte kon ik niet anders. En fijn dat op de website bij de artikelen een uitgebreide beschrijving staat. Alles is precies zoals ik had verwacht en was beschreven. Heel blij mee.

Fijne producten om weer creatief mee bezig te zijn

Secuur verpakt en van hoge kwaliteit. Dankjewel Pipoos !

Goed en kwalitatief.

Snelle service en goed kwaliteit.

Ik kom binnenkort bij jullie in de winkel kijken maar dat ging nu even niet

Nette en verzorgde verzending

Netjes ingepakt, een paar extra knutsel-idee-kaartjes erbij.

Prachtig produkt

Ik heb een schildersezel besteld, was een prachtig solide ding. De verpakking was echter open, dus dat had fout kunnen gaan..

Textiel correctiestof blijft goed in de was

Textiel correctiestift (zwart) werd snel geleverd en blijft op kleur in de was.

Ruime keuze en gemakkelijk bestellen. Het was netjes verpakt en leuk die ideekaarten en bedankt voor de zegels.Ik ga vaker bestellen .Zeker omdat er bij mij geen Pipoos in de buurt is.

Bestellen gaat simpel, het leveren van het product snel

Vandaag besteld, morgen in huis

Ruime keuze en jullie zijn heel snel. Vandaag besteld en morgen in huis.

Leuke site, alles kunnen vinden wat ik nodig had, de dag erna al alles thuis bezorgd. En ook leuk, betaalbaar.

mooie kleuren!

De kleuren zijn mooi. Zeker waard voor je geld. zeker een aanrader.

Heel tevreden

Ben blij met de producten en het was snel geleverd

Snelle levering, waar voor je geld.

Regelmatig besteld, toppie bedrijf.

Alles top!

Snelle levering super producten

Zeer snel

Ik bestel vanuit België en het was de volgende dag bij mij zoals ze zeggen op de site voor een bepaald meteen verzonden en het is echt zo Ik heb nu al 2 bestellingen gedaan en ga er zeker nog doen Top service

Snelle levering, dure verzendkosten

Bestelling was makkelijk te plaatsen, want in de winkel niet aanwezig. Levering duurde een dag of 4, prima. Maar voor iets wat door de brievenbus kan, maar in een doosje wordt verstuurd, vind ik 3.95 verzendkosten wel een beetje overdreven. Het is dat het in de winkel niet meer komt, maar ik zal hierdoor niet snel nog een bestelling plaatsen en ergens anders mijn artikelen gaan bestellen

Super vriendelijke klantenservice

Voor problemen met de levering heb ik de klantenservice gebeld. Hele aardige vrouw aan de lijn gehad die gelijk wou helpen. Hebben ze een nieuw pakketje binnen 10 minuten opgestuurd waardoor die de volgende dag geleverd was. Super service!!

prima product

erg snelle service en goede producten

Top!!

Pakket was zoek bij DHL, maar er is direct een nieuw exemplaar verstuurd!! Prima service!

129 Besterdring

Tilburg 5014 HJ