Redelijk goed!

kan niet alle produkten vinden op de site, verkeerde artikelen besteld!

Snel geleverd en mooie producten!

Snel

Ondanks drukke kerstperiode toch 1 dag na bestellen in huis!

Snelle en perfecte levering

Dag ervoor besteld en dag erna al geleverd

Geweldige spullen

Wat een leuke winkel , leuke knutselspullen. Oudste dochter helemaal gek van de pixelhobby. Jammer dat de winkel in Zwolle weg is .

Snelle, correcte levering

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd en het juiste artikel zat er in. En dat gaat bij anderen vaak mis: lange levertijden, fout artikel geleverd, incompleet artikel geleverd en ga zo maar door! Bij jullie was het TOP! Bedankt

:D

Handige website en vlotte levering! Altijd leuk om nieuw materiaal te ontvangen om creatief mee aan de slag te gaan! :D

Hele fijne winkel waar je altijd hebberig van wordt. Webwinkel prima. Bestelling ging vlot.

Ik ben super content.

Zoals beloofd was ons product 1 dag later thuis afgeleverd. De info die jullie gaven was correct en er was niks om aan te merken. We konden via de Post alles volgen en zelfs na hoeveel nog te stoppen plaatsen hij moest zijn vooraleer het pakje thuis werd afgeleverd. De chauffeur was vriendelijk en wij tevreden. Dus dank jullie wel.

snel geleverd

Supersnel

Supersnelle levering Goede communicatie Echt blij mee

Fijne ervaring

Besteld, snelle levering, keurig verpakt!

Bestelling is nooit aangekomen

Ik heb wat besteld maar is nooit aan gekomen Dus zijn zaterdag naar de winkel in Arnhem geweest dus ik ben dubbel mijn geld kwijt anders hadden we nog niet kunnen knutselen dus zou niet meer via internet bestellen ben nu dubbel zo duur uit

Zeer snelle verzending, alles oké

Zending heel snel en goed ontvangen. Zegels en spaarkaart gekregen. Gebeurt bij een ander met een digitale aankoop niet zo vlug. Zeer tevreden!

Goede knutsel winkel

Ik doe pixelen en dat is super leuk vooral de schilderijen alleen jammer dat er geen lijst bij zit

Aankoop glasstiften

Snelle service, alleen een tweetal stiften die geen punt bevatten bij de bestelling.

Super snel geleverd

Goed advies en snel geleverd

snelle reactie

Al na 1 dag de waardebon ontvangen. Blij mee. In coronatijd en met al die drukte vind ik dit een prestatie. Kerstcadeau voor kleinkind in de pocket

Superrrrr

De service was top. Alleen DHL is minder daardoor duurdechet langer voordat het pakje binnen was.

Goed verpakt, en snel binnen.

altijd weer correct en supersnel geleverd!

Afgelopen weken heb ik steeds weer iets bij moeten bestellen. Ik had niet verwacht dat nu, in de decemberdrukte, mijn bestellingen écht in een dag verwerkt en geleverd zouden zijn. Toch was dat wel het geval en had ik heel snel binnen wat ik nodig had. Compliment aan Pipoos!

Mooie producten, super snelle levering

Super tot volgende bestelling

Super cadeaupapier

Ik koop mijn cadeaupapier (10m) bij Pipoos. Goede kwaliteit en snelle levering Een aanrader!

Tevreden

Fijn dat je een alternatieve bezorg plek kunt kiezen.

Geweldige producten en service!

Geweldig veel om uit te kunnen kiezen! Zou het iedereen aanraden!

129 Besterdring

Tilburg 5014 HJ