Goed assortiment en snel verzonden

Ik heb savonds een bestelling geplaatst. Mijn dochter houd van pixelen en zat thuis met Corona. De volgende dag werd het al geleverd

helemaal prima

duidelijke site, volgende dag geleverd, goed verpakt

Prima service.

Snelle levering en netjes verpakt.

Supper

Altijd goed geholpen

Zeer veel keuze en snelle verzending.

Er is veel keuze en de website is zeer duidelijk. Ook zeer snel verzonden.

Snelle levering en leuk assortiment

Ik zocht spyrofor ringen maar ook gelijk wol en Sinterklaas cadeautjes gekocht

Goede producten en snelle levering

Goede producten met een uitgebreide beschrijving op de site per product.

Heerlijke surprisewinkel

Wat fijn. Heel super dat je op de pipoos site honderden ideeën krijgt voor suprises, ook hoe je ze moet maken. En je komt meteen op een bestellijstje. Ik maakte de Starbucks beker en heb er "punten mee gescoord" bij Sinterklaas top!!

Fijne keverancier

Prima levering, keurig op tijd. Aan te bevelen voor diverse hobby artikelen

Had nog nooit eerdere van deze webshop gehoord. Kwam er bij toeval via google. Oogt als een leuke kleine winkel waar je van alles en nog wat kunt vinden. Ik ga zeker nog een keer wat bestellen. Aanrader

goede kwaliteit spullen.

Snel en correct

Snel en correct

Bestelling niet compleet

De bestelling was niet compleet en toen ik belde hadden ze het idee dat de rest mogelijk nog onderweg was. Uiteindelijk mijn geld terug gehad omdat het toch niet onderweg was

Snel en juist geleverd

Mijn schoonmoeder bestelt hier vaker, ik nu voor de eerste keer. Veel keuze, makkelijk te bestellen en snel geleverd.

De winkel Is altijd leuker om te bezoeken maar als je weet wat je nodig hebt is dit de snelle oplossing , netjes geleverd en goed ingepakt!

Leuk assortiment, goede levering

Een fijne winkel met een bijzonder leuke keuze om mijn kleinkinderen die graag tekenen te verrassen. Levert zo een bijdrage aan de ontwikkeling van hun creativiteit. En dan ook nog een goede professionele service

In deze tijden voor Sinterklaas was de bestelling snel binnen. Ik had een klein zakje parelkraaltjes gekocht. Dit was zo netjes verpakt, met paperclip vast gezet, dat t meteen te vinden was.

Zeer snelle en makkelijke service

Pakket de volgende dag al in huis!

Prima geregeld!

Netjes verpakt, vlotte levering! Geen klagen…

Goede en betaalbare service

Goed, snel en verzendkosten in verhouding product netjes en naar verwachting

Zeer slecht

Bestelling ruim anderhalve week te laat ontvangen. Besteld voor de surprise voor Sinterklaas en inmiddels noodgedwongen al naar jullie winkel geweest om de benodigde producten te halen. Na contact klantenservice wordt de schuld bij DHL gelegd en wordt ook aangegeven data het betaalde bedrag helaas nog niet kan worden gecrediteerd tot ik alles weer netjes heb geretourneerd. Erg veel tijd kwijt geweest met 1 simpele bestelling.

Goed geholpen door klantendienst

Snelle levering. Bij uitpakken bleek het deksel van mijn product gebarsten. Na contact met de klantendienst werd er een nieuwe doos opgestuurd.

Goed verpakt en snel geleverd. Heb deze maand al twee keer besteld :)

Heel blij mee mijn aankoop

Maakt alles overzichtelijk en makkelijk

Vlug, handig en simpel en topsurprise gemaakt.

Zie boven, wel zou ik de bestelling op de site alvast compleet maken, niet alles staat standaard aangevinkt waardoor je zaken makkelijk vergeet te bestellen en je dus niet automatisch alles krijgt wat op de foto staat.

129 Besterdring

Tilburg 5014 HJ