Snelle bezorging

Kan geen kleur kiezen

Je kan niet aangeven welke kleur je wilt. Ik heb waarschijnlijk niet goed gelezen want ik dacht 3 verschillende kleuren kleine bollen te krijgen maar kreeg 1 grote bol. Het is dan wel gek dat als je op het plaatje 3 kleine bollen in 3 verschillende kleuren ziet en je 1 grote bol krijgt en de kleur wordt voor je gekozen.

Top, snel, zeer behulpzaam en vriendelijk!

Paar keer spullen voor hobbyhorse besteld. Dochter ENORM blij! Leuke spullen. Bij vragen snel antwoord terug. Ze denken heel erg mee. Top service van vriendelijke werknemers!

goede site, snele levering

Een verjaardagscadeautje gekocht voor iemand die van knutselen houdt. Het was snel geleverd, en makkelijke site om te zoeken (met alle info over bouwpakketten) Fijn!

Fantastisch winkel en service

Winkels zijn goed behulpzaam en vriendelijk personeel Web schop ook heel goed duidelijk kan goed alles vinden Pakket goed verpakt

Bestelling en levering verliepen vlot

We zijn tevreden. Wel jammer, dat er 1 stok is gebroken bij het gebruik. Die hebben we zelf hersteld. De sprong wordt hier intensief gebruikt. Toch heeft Pipoos ons na de review gecontacteerd en binnen de week een nieuwe stok bezorgd! Top service!

Meestal ok ....

Laatste zending is verloren gegaan maar nieuwe zending zou onderweg zijn ...

Was lastig.

Het was lastig met het afrekenen in verband met VVV-bonnen en Pipoosgiftcard. Van de VVV-bonnen was niet duidelijk , ook niet op de site hoe of wat, je mocht er namelijk maar 1 inleveren en de Pipoos giftcard moest eerst. De eerste keer gingen de beide VVV- bonnen er af en verder kon de Pipoos giftcard niet er af en verder afrekenen kon, opgelost is het wel goed gedaan met het terugstorten van het geld op de VVV- bonnen en beide 2de keer ook , had niet alles wat ik de eerste keer had besteld maar is uiteindelijk toch gelukt. De service van de klantenservice was buitengewoon vriendelijk en erg behulpzaam. Verder met de bestelling zelf alles goed.

Mijn bestelling via internet: Perfect en snel uitgevoerd

Helaas is er in mijn stad geen Pipoos meer. Maar internet biedt een oplossing om toch te kunnen blijven hobbyen!

Top geregeld

Tevreden over het verloop .

Alles goed gegaan

Product voldoet aan beschrijving. Goed en op tijd verzonden.

Wederom kloppend

Na eerste positieve ervaring ziet het er naar uit dat het gewoon prima geregeld is bij Pipoos. Top

Snelle levering, alles netjes verpakt

Vlotte levering

Prima prijs kwaliteit, patroonpapier en elastiek gekocht, netjes afgeleverd zoals afgesproken

Makkelijk, snel en goed

Het assortiment is uitgebreid en de prijs/kwaliteit verhouding is goed. De verzending gaat snel en alles is goed verpakt. Ik ben heel tevreden.

In een woord perfect product

Foto cement werkt Prima

Slechte Barch, goede service!

Ik had A4 planken besteld die na aankomst bij mij thuis; bol stonden, flink wat lijmresten hadden en slechte oppervlakten hadden. Allemaal niet vanuit het hout, maar vanuit productie. Vrij zonde! Contact gehad met de klantenservice van Pippoos en hebbeb hun 2 verschillende opties geboden voor een oplossing. Erg fijn! Nu in het bezit van mooie, zonder lijmresten en zonder bollingen, planken! Dank jullie wel voor de service!

heel goed, snelle levering

Echt de volgende dag in huis. Product zag er prima uit.

Was prima

Kon niet beter

Snelle levering, prima product

Product werd de volgende dag bezorgd. Ik kocht kinsugi-lijm en het werkt uitstekend

Knutselpakket zonder essentieel onderdeel

Ik had n volledig pakket besteld om oorbellen te maken voor zo'n 50 euro... Zitten er geen oorbellen haakjes bij. Wtf.

Snelle leveringen en super service

Alles was perfect verpakt en de levering was snel. Zeker een aanrader

Mooie producten en snel geleverd

Ik kom graag bij Pipoos, nette prijzen en kwaliteitsproducten. In de winkel (Hilversum) altijd aardig en betrokken personeel met ook nog verstand van de diverse hobby's, dus tips!

Tevreden

Het goede product kwam binnen

Lekker op tijd bezorgd

129 Besterdring