Keurig verpakt en tot de volgende bestelling

Goede verhouding prijs/kwaliteit,.

Na mijn bestelling kreeg ik nog ongevraagd een goed advies!

Snel geleverd, goede producten

Tevreden

Goede producten snel thuis bezorgd

Hele fijne snelle bezorging en ruim assortiment goede producten

netjes afgehandeld

Pipoos handelt alles netjes en snel af. Zat netjes verpakt. Alleen DHL maakt er een potje van. Ik had wel zelf aangegeven het pakje op een andere dag te willen omdat we niet thuis waren op zaterdag. Het zou dan op maandag af te halen zijn bij Pick-up point maar om onduidelijke redenen werd het uiteindelijk pas donderdag.

Super leuk. Snelle service

Leuke spullen voor een hobby horse. Volgende dag in huis.

Zo behulpzaam!

Ik had voor een knutselproject wat metalen sterretjes nodig, maar het was een sale-product dat 'eruit' ging, en waren er niet meer genoeg voorradig online en in Amsterdam. De medewerkers hebben de laatste exemplaren voor me meegenomen uit het filiaal in Zaandam, twee dagen later belden ze al dat ik ze kon komen ophalen. Heel behulpzaam en vriendelijk. Sowieso een heerlijke winkel om in rond te dwalen!

Supersite, snel gevonden wat ik zocht!

Een nieuwe hobby ontdekt. Dotting. Na twee avonden geoefend te hebben bij een vriendin al heel snel besloten om zelf ook de benodigde spullen aan te schaffen. En ik had nog geluk ook. 5 potjes halen en maar 4 potjes betalen. Bof ik even. Heb er dus meteen maar een aantal gekocht. Kan nu de hele winter wel vooruit. Dank je wel Pipoos. Super.!!!

top service

Snel verstuurd en bezorgd. Ook de zegeltjes zaten er netjes bij. Top!

Goed en snelle levering

Veelzijdig en niet duur en levert snel

Snel en netjes geleverd.

Mooie kleuren

De strijk kralen zijn mooi van structuur en kleur

Altijd een snelle levering bij Pipoos, heel fijn!

Heel snelle levering !

Altijd tevreden over de producten en de supersnelle levering

Zeer snelle service en bezorging.

Ik zocht haakringen. Gevonden op de site van pippoos. Besteld en de volgende dag in huis. Super.

Top ervaring

Levering snel, producten naar verwachting

Goed verpakt en goede service

Ik had mijn bestelling iets later verstuurd dan de aangegeven tijd om het de volgende dag te ontvangen en dit op een vrijdag. Toch kwam er 5min.later reeds een mail binnen dat mijn bestelling werd klaargemaakt en die werd de dag erna op zaterdag reeds in de voormiddag geleverd. Als dat geen snelle service is! Chapeau voor het Pipoos team!

Geweldig!

Pipoos in Antwerpen centrum is dé beste winkel ooit gekend. Fantastisch personeel die zoveel tijd voor hun klanten nemen, ik ben met verbazing geslagen. Deze winkel raad ik aan iedereen aan die op éénder welke manier iets met creatief werken doet. Sla deze winkel nooit over!

In de ochtend besteld op een fijne en overzichtelijke site, en de volgende ochtend al in huis. Product was goed verpakt, waardoor het niet beschadigd kon raken. Daarnaast zat er bij mijn orderpapier een spaarkaart met zegels apart. Super blij mee, want de zegels kunnen dan weer mooi op de kaart die ik nog had liggen. Qua goede service en het totale plaatje kan ik Pipoos zeker aan een ieder aanraden.

Top assortiment

Mooi knutsel spulletjes, niet te duur en snel geleverd

Super en snel

1 dag besteld de volgende dag al binnen

Snelle levering en ook snelle oplossing in de winkel toen ik bij levering erachter kwam dat ik toch het verkeerde had besteld

Snel geleverd, zorgvuldig verpakt

snel en goed