Ben heel blij met Pipoos online

Kon geen kleine reserve borduurring kopen voor het geval mijn huidige het zou begeven. Mijn "oude borduurring" die nog intact is - is van Pipoos te Roermond. Helaas is Pipoos te Roermond weg! Om misschien te vergeefs naar een andere stad te reizen weegt voor mij niet op tegen de verzendkosten. Netjes verpakt ontvangen met de andere bestelde spulletjes. Heel veel dank daarvoor.

Geweldig service

Vandaag besteld, morgen in huis - dat is precies wat gebeurde. Een hele vlotte service met kwaliteit spullen. Ik ben zeer tevreden met pipoos. Ik zal zeker weer bij hun bestellen. Een aanrader

Snelle levering en goede producten

Hele snelle levering en de producten zijn top!

Prima kwaliteit

Het heeft een prima kwaliteit en snel geleverd

Snelle service met uitstekend materiaal

Dit was voor mij de 1ste ervaring met Pipoos en is uitstekend bevonden. Een snelle service en uitstekend materiaal. Nogmaals bedankt!

Alles prima

Klantservice was uitstekend en snel! Wij zijn erg blij met de producten en de service

Goed en snel geleverd

alles was naar wens. Snelle levering en goed verpakt.

Snelle bezorging. Goede kwaliteit

Zie boven.

Snelle levering en leuk verpakt!

Na lang twijfelen toch besloten om de acrylstiften van edding te bestellen! Het pakketje werd snel bezorgd en was een feest om uit te pakken! Het is ook een feestje om deze stiften te gebruiken. Ze zijn van goede kwaliteit en het papier wat erbij zit is ook erg fijn. Hopelijk komt dit papier los te koop.

Subliem

Vandaag besteld, vlg dag in huis super

Snel geregeld, snel bezorgd

Dag na bestelling al in huis. Wij hadden per ongeluk verkeerde artikelen besteld. De retour service was erg gemakkelijk en heel snel geregeld. Verder vriendelijk en snel antwoord op onze vraag per mail.

Bestelling was correct en super snel geleverd! Er was een doosje met kraaltjes open gegaan onderweg en de helft was verloren, na één mailtje en foto de volgende dag een nieuw geleverd, als dat geen service is.

Juiste en snelle levering

De bestelling kwam binnen een paar dagen en alles wat ik had besteld was geleverd.

Leuke knutsels lukken voor een goede prijs!

Zeer tevreden en altijd een supersnelle goede levering. Hele goede kwaliteits spullen!

Snel en goede levering

Duidelijke site,en snelle levering. Ben ook tevreden over het product dat ik had besteld.

Snelle verzending en levering

Mijn bestelling was heel snel verwerkt, verzonden en geleverd. Goede service!

Snel ontvangen wat ik besteld had. Prima dus.

Goed gedaan

Snel het productie geleverd, voldoet aan verwachting.

Super snel

Snelle levering super blij mee

Fantastisch!

Super service, dank hiervoor. Keurig verpakt, en supersnel geleverd.

Nette en vlotte levering

Een zeer positieve ervaring.

Super !

Fijne service bij Pipoos.

goeie producten, snelle leverin

prima kwaliteit voor zowel de boekendoos als de stiften

Snel geregeld

129 Besterdring