het was snel en goed!

Ht was snel en goed bezorgd. En het was prima!

helemaal top!

De website was erg duidelijk en ik vond alles wat ik zocht. Service was erg goed. De dag erna had ik mijn bestelling al in huis.

Snel en goed !

Goede ervaring ! Top !

Supersnelle levering

Prima service!

(Haak)ringen besteld, snel geleverd, prima verpakt. Top service!

Super creatief !

Ik zocht iets voor de huwelijk van mijn broer en kwam op het idee om zelf creatief te zijn daar bestelde ik deze metalen ringen om af te werken met bloemen,vlugge verzending en mooi verpakt,bedankt Pipoos !!!

Easy shopping, fast shipping, great products!

I've been searching for a place I can order DMC threads for awhile, and Pipoos has the biggest selection so far! Is there a color you DON'T have?! Haha, I'm very happy. The threads came well packaged and they're genuine, and shipping was fast. Thank you!

snelle en goede service

Een aanrader!

Topkwaliteit, snelle levering

Overzichtelijke site, duidelijke communicatie, snelle levering

Producten van goede kwaliteit.

Ik heb Fimo klei besteld. De bestelling kwam heel snel. De kleine is prima te verwerken. Ik heb er zoveel plezier in dat ik regelmatig bestel.

Super meegedacht!

Ik ben uitstekend, vriendelijk en snel geholpen met mijn specifieke vraag.

Zoals ik gewend ben: TOP

Goede producten, snelle levering en nette verpakking.

Hele fijne winkel en snelle verzending!

Ik ben favoriet van Pipoos! Ze hebben een mooi uitgebreid assortiment, verzenden snel en bij retour wordt er ook snel terug gestort. Door de leuke spaarkaart krijg je ook nog eens 10 euro korting.

Makkelijk te bestellen

Snel in huis

Ze zijn s bel met verzenden, dus snel binnen

Wat een snelle levering en leuk assortiment kralen

snelle en goede service

Snel en goed product

Ik had verf besteld. Werd snel geleverd en het is mooie verf. Ik gebruik het voorheen muurschildering en het dekt meteen en houdt z’n kleur.

Heb Prik vilt gekocht en bevalt prima vind de priknaalden wel prijzig voor wat je krijgt aangezien ze wel eens breken algemeen was de bezorging snel en netjes verpakt

correcte en snelle levering

Alle wat we besteld werden werd snel geleverd

Fijne hobby winkel die ook online hun belofte waarmaakt

Pipoos is een begrip. Ook online werkt de formule :)

Van harte aanbevolen.

Mijn ervaring met Pipoos is prima. Ik beveel Pipoos aan, vanwege de goede klantenservice, het assortiment (artikelen die je elders niet vindt) prima producten, goede prijzen en snelle terugbetaling. Een paar artikelen van mijn bestelling wilde ik retourneren. Dat was gratis en ik kreeg het geld binnen een paar dagen teruggestort. De artikelen die ik heb gehouden zijn helemaal naar wens.

Uitstekend!!!!

Ik had 27 gripzakjes nodig voor mijn demente ouders. Ik moest voor 6 maanden baxterrol voor ze maken. Ben naar pipoos centuurbaan gegaan, maar ze hadden niet genoeg op voorraad en had het met spoed nodig. De dames in de winkel hebben voor mij naar het hoofdkantoor gebeld en hebben 27 zakjes in pipoos online winkel geplaatst, zodat ik het kon kopen. Ik had ze gelijk volgende dag binnen. Ik weet niet hoe ik ze moet bedanken. Ze hebben mij erg goed geholpen. Heel erg bedankt dames van de pipoos centuurbaan Amsterdam en hun collega's van het hoofdkantoor.

Zeer tevreden over de levering en zeer goed verpakt

Mijn ervaring is dat het zeer goed verpakt is en zeer snel geleverd is geweest

Jammer

Heb na 12 dagen door een fout van DHL mijn bestelling nog steeds niet en hoor ook niks meer. Op zijn vroegst dinsdag hoop ik dan ben ik 15 dagen onderweg.

129 Besterdring

Tilburg 5014 HJ