prima en snelle service

uitgebreid leuk assortiment. snelle levering. leuke spaaractie en kortingsacties.

Netjes en snelle levering

Goed en zorgvuldig verpakt

zeer goed!

Ik ben bijzonder blij met de service van Pipoos. Ik bestelde strijkkralen en onderplaten in twee verschillende formaten en kreeg een mail van de klantendienst om te verifiëren of ik me niet toevallig vergist had. Nog nooit meegemaakt, maar wel heel blij dat ze dit checken. Voor mij klopte het idd, maar ik kan me voorstellen dat zo'n vergissingen al wel eens gebeuren. Dus voor mij een dikke 5 sterren. Jullie zien me zeker terug!

Uitstekend.

Pakket is de volgende dag al geleverd! Goed verpakt en ook een goede kwaliteit. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Creative dingen

Pipoos geeft creativiteit de benodigheden ervoor die je zoekt.

Uitgebreid assortiment, leuke aanbiedingen en snelle verzending!

Pipoos is mijn favoriete winkel! Al mijn pastel/pan pastel en kleurspullen koop ik bij hen. Een groot assortiment, fijne merken, snelle verzending en nog een leuk spaar systeem ook. Kortom een aanrader!!

Voor het eerst bij Pipoos besteld. Website is duidelijk. Ondanks dat verkeerde producten besteld. Klantenservice gebeld. Ze waren snel te woord, super aardig, behulpzaam en gaven duidelijk uitleg over retour proces. Vervolgens nieuwe bestelling geplaatst, maar twijfelde, dus belde weer en ze waren weer echt snel te pakken en super vriendelijk. Je kon de opgewektheid/vrolijkheid horen in de stem van degene die opnam, dit maakte de ervaring erg aangenaam en blijft me op een positief manier bij! Owja, de levering was snel en de kwaliteit van de producten waren goed. :)

goed ge sorteert!

Wat je ook zoekt Pipoop heeft het o[p hobby gebied!

Jens

Super snel geleverd! Dank!

Perfecte gips!

Ik ben super blij met alles wat ik koop bij pipoos, onlangs twee zakken gips besteld om tegeltjes te maken voor aan de muur, het gips word ontzettend mooi egaal en is ook perfect als je er met verf overheen wilt of wilt decoreren... het blijft iet wat lang nat/vochtig dus even paar dagen laten uitharden voordat je ze ergens ophangt of op laat liggen..

Het bestelde product was zoals omschreven. De levertijd was langer dan verwacht; ik moest een paar dagen wachten eer ik het ontving. Betalen kon helaas niet achteraf via bijvoorbeeld Klarna, maar wel veilig via iDeal. De verzendkosten zijn redelijk: 3,95.

Verassend snel geleverd

Tijdens mijn vakantie besteld en supersnel geleverd op een afleverpunt. Maar prijs is behoorlijk hoog.

snelle levering,vriendelijke klantenservice

goed geholpen bij de klantenservice, en supersnelle levering

snelle ne goede levering.

uitstekend

het pakketje was snel en verzorgt ingepakt

Geweldige producten en snelle levering

Goede en snelle levering

Mooi verzorgde Eddingdoos met materialen. Goed en snel geleverd!

Goed hoor!

Mijn bestelling kwam netjes verpakt en goede spullen gekregen. Dank je wel!

Het was een makkelijk en snel.

Ik kon eenvoudig een passend product vinden en bestellen. Helaas zag ik niet bij de bestelling erbij staan wanneer hij bezorgt zou worden. Dit was meteen de volgende dag wat wel weer heel fijn was.

Snel, netjes geleverd

De bestelling is keurig op tijd geleverd, was gemakkelijk te volgen. Helemaal goed!

Snel

Snel geleverd en goed ingepakt.

Alles was naar wens.

Snelle levering en producten naar wens!

Heel goed snel geleverd Ben heel tevreden er komt zeker een volgende bestelling

Makkelijk bestellen en vlot geleverd

Goede kwaliteit . Ik kan het een ieder aanbevelen

Snelle goede levering