Snelle levering en goed verpakt.

Veel keuze, goede prijzen. We hebben bijna evenvezl plezier gehad aan het bestellen dan aan het knutselen.

Prima eerste ervaring

Goede telefonische hulp en uitleg over producten, artikelen waren zoals verwacht.

Snelle levering!

Snelle levering van goede producten. Leuke promoties en fijn dat we spaarkaart krijgen.

fantastisch

Zeer snelle levering, volledig in orde, echte aanrader

IK ben zeer tevreden over de service van Pipoos, redder in nood

IK ben zeer tevreden over de service van Pipoos, redder in nood

vlugge levering

Gemakkelijke website en vlugge levering

A good delivery service and best price-quality products

I was looking to buy some Amsterdam paint online. Pippoos offered the best price and the cheapest delivery option. The service was very good.

Goed en kwaliteit

Mijn schilder spullen besteld om op keien te kunnen schilderen, kwaliteit van de verf is goed en werd netjes en snel geleverd!

top

zeer correcte firma, levering zoals afgesproken en compleet. prima werking

Heel fijne winkel

Zeer fijne winkel Mooie spullen Als je een vraag hebt helpen ze je goed

Eerste x bestelling gedaan !

Dit was mn 1 ste x qua bestelling,echt top gewst..was tiptop ! En ook snel geleverd

Super snelle levering

Vind daar altijd wat ik zoek

Je krijgt waar voor je geld

leuke spullen, goede service.

paar keer nu besteld en gaat altijd goed

Aanrader!

Mooie knutselspullen, snel en goed geleverd. Aanrader.

Super!!

Snel en goede service en de producten zijn goed en ik kan mij erin uitleven. Ik zal jullie zeker aanbevelen aan mijn vrienden . Er zijn sommige producten die iets beter koop zijn dan bij de concurrenten, en prijzen zijn nu eenmaal belangrijk bij het knutselen. Zal zeker in de toekomst nog bij jullie kopen. Bedankt..

Prettige (online) shop

Online shop is overzichtelijk met een ruim assortiment. Verzending en levering was ook volgens afspraak. Leuke is dat ik de spaarzegels meegeleverd heb gekregen.

Snel en netjes

Bestelling was super snel binnen en alles was goed verpakt! Erg tevreden

verjaardag cadeau

Ik heb een giftcard opgestuurd gekregen. Ik met veel plezier winkelen. blijkt helaas deze giftcard niet inwisselbaar op de site. Helaas is er geen winkel bij mij in de buurt. En met een mondkapje op winkel ik zo ie zo niet met plezier. Dus vind ik winkelen op een site de ideale uitkomst. Ik zal deze giftcard dus terug geven als haar verjaardagscadeau en mijn artikelen heb ik zelf betaald. Ik zou het heel fijn vinden als dit echt werd aangepast.

Super snel , ook als er iets niet is kan je aangeven dat je mail wilt hebben als het er is .

Snelle levering goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Mijn bestelling geplaatst en binnen 2 dagen ontvangen!

129 Besterdring

Tilburg 5014 HJ