Snelle levering !

Snelle levering en goede service

Fijne producten

Groot assortiment, waardoor ik eigenlijk altijd wel slaag. Goede kwaliteit ook. Online bestelling wordt snel en altijd volledig geleverd. Blij met een betrouwbaar adres voor mijn hobbyspullen.

Ik werd goed geholpen Levering snel binnen

Zulke mooie spullen

Nu supermooi koala inpakpapier besteld. Stevige kwaliteit en erg mooi. Samen met nog wat kado linten en ballonnen. Supersnelle levering en erg netjes en degelijk verpakt.

Snel geleverd, nog nooit manco's gehad

Goed verpakt en snel geleverd. Inclusief zegels en spaarkaart

Snelle levering , goede prijzen

Knutselmateriaal snel geleverd ! Top !

Heel fijn!

Goede website, leuke producten, makkelijk bestelbaar en snel in huis. Tijdens shoppen ook leuk nieuw product gevonden; stift voor porcelein verven!

Snel geleverd Leuke knutsel spulletjes.

Geweldig!

Pipoos heeft een groot assortiment aan hobby spullen voor een goede prijs, daarnaast kwam mijn bestelling ook erg snel aan. Super blij mee en ik ga zeker nog vaker bestellen!!! ( Vooral met het leuke zegeltjes sparen voor €10 korting )

Alles perfect on orde

Eerste bestelling hier, alles perfect in orde en snel geleverd !

Ondanks mijn fout in de bestelling, alles goed en snel geleverd. Dank.

Supersnelle correcte service!

Wat een service! Snel en correct verzonden én ontvangen!

Fijne hobbyspullen, snelle levering

Voor mijn dochter hobbyspullen besteld, strijkkralen en toebehoren om leuke kunstwerkjes mee te maken en klei. Ze is er heel lang mee bezig geweest en heeft mooie onderzetters gemaakt van de strijkkralen.

Toppie!

Super snelle levering.Bij ontvangst was de deksel stuk een mailtje gedaan,dag erna meteen een nieuwe in huis. Top service!!

Netjes en vlot geleverd

Heb 1 opmerking: als je voor €34,95 spullen koopt vind ik het erg krenterig om maar 6 zegels mee te sturen.

Ik bestel vaker bij Pipoos, altijd binnen 24 uur verzonden, meestal heb ik het de volgende dag al! En netjes verpakt

Super goede service

Binnen een dag als netjes binnen

Snelle bezorging

Snelle bezorging

Super snelle levering

Super snelle levering!!!

Groot assortiment en goede service.

Wat een ruime keuze! Ik heb verf besteld en deze werd tegen een zeer goede prijs en snel geleverd. Tip nog voor de website: laat zien hoe de verf eruit ziet als je er mee bezig bent.

Top ervaring

Producten waren zoals weergeven op de site. Verzending gebeurde snel en nauwkeurig.

Snelle levering en een goede service

De bestelling werd snel geleverd, maar ik kwam tot de ontdekking dat er een halve plastic bol in zat (in plaats van een hele). Een hele bol werd gratis nagestuurd. Prima service!

Makkelijk kunnen bestelen goede prijs kwaliteit en goede klanten seurvis

129 Besterdring

Tilburg 5014 HJ