Snel en makkelijk geregeld en geleverd

Alles goed in orde en snelle levering. Leuke handige creatieve spullen in de winkel. Ik zal zeker meer bestellen in de toekomst.

Snel en betrouwbaar

Snelle levering dus betrouwbaar

Lekker snel en duidelijke communicatie super

fantastischinspirerend

Snel geleverd goed verpakt

Snelle levering en goede materialen voor een goede prijs

Keuze uit veel materialen. Goede en snelle levering.

Alles in goede orde ontvangen ondanks dat het pakketje beschadigd aankwam! Vlotte levering.

Vlotte levering. Sterke prijzen.

Het enige jammere was dat niet alles in stock was. Maar zoiets kan gebeuren natuurlijk. De levering is heel vlot verlopen en de prijzen zijn heel sterk. Top gewoon.

Prijs/kwaliteit dik in orde

Zeer tevreden van mijn aankoop! Ik heb er al veel plezier aan gehad. Alleen jammer dat de verpakking beschadigd is waardoor ik de stiften niet meer in deze doos kan bewaren.

Heel snel geleverd

I am still waiting for my order.

I still did not receive my order. It has been a week since DHL updated the status to '1-2 days vertraging'. I like your shop, but as saying goes 'you did not deliver'.

Ik was zeer tevreden met mijn bestelling en een snelle levering bedankt hier voor ik bestel zeker nog terug bij jullie.

Goed snel

Goede ervaring met Pipoos. De artikelen zijn snel geleverd en het is een goede kwaliteit Mail contact krijg je snel reactie terug En als er iets niet op voorraad is wordt je gebeld dat het iets langer duurt. Top winkel bedankt

Prima webshop

Snelle levering, prima kwaliteit spullen. Heel blij mee.

Heel erg goed!

Het artikel wat we besteld hadden was super snel binnen. Eerder dan eigenlijk werd aangegeven.

Mooi materiaal tegen een mooie prijs, en ook nog heel snel geleverd. Ik werd door een vriendin op Pipoos gewezen, had er nooit van gehoord. Elders zou ik haast het dubbele moeten betalen; ik kon de koop nog juist op tijd annuleren. Erg blij mee en ik denk dat Pipoos er een klant bij heeft.

Snel afgeleverd en ben er onwijs blij mee

Snelle levering en goede producten om te bakken

Goede service! Een artikel was in de winkel niet meer op voorraad en het was niet zeker of het nog opnieuw binnen zou komen. Enkele dagen later werd ik onverwachts gebeld met de mededeling dat ze het artikel weer hadden binnengekregen. Erg attent en klantgericht. Verder werd een ontbrekend artikel bij een online bestelling zonder problemen nagestuurd.

Snelle levering en goed verpakt.

Snelle reactie en alles spullen beschikbaar

Goede spullen en snelle reactie vanuit het Alkmaar filiaal. Met een lach de spullen mogen ontvangen

snelle service, vlotte verzending

ik had aanvankelijk extra informatie nodig, alvorens tot aankoop over te gaan. Via de mail had ik die info binnen een dag. Direct daarna heb ik besteld, en de volgende dag had ik mijn spullen al in huis. Geweldig!

prima geregeld

Exact wat ik zocht en zeer snel geleverd

Snelle en correcte levering! Prima materiaal. Kan ik aanbevelen.

Bestelling werd snel en correct geleverd. Materiaal is van prima kwaliteit tegen een goede prijs.

129 Besterdring

Tilburg 5014 HJ