Ruime keuze en snel verstuurd

Ruime keuze en snel verstuurd

nothing like advertised

I bough 2 hand towels. They were advertised as soft white cotton. In the picture they are white. What arrived were 2 pieces of cloth made from unbleached canvas. They are not even close to white, brownish yellow actually. They are wholly unsuitable as hand towels. You can't really even call them towels, they are just squares of canvas, the same unbleached canvas dressmakers use to mock up drafted patterns. After washing they are still just as stiff, as is to be expected with canvas cloth. Who wants canvas cloth for towels? Seriously. What a total bait and switch. I'm very disappointed. This was the first time I've ever ordered from Pipoos, and It will definitely be the last.

Snel en accuraat

Nooit hier van gehoord, verrast door goede en snelle levering Ria

Helemaal tevreden, ga vooral zo door.

Zeer snelle verzending

Op de website stond dat alle bestellingen die voor 16:30 werden geplaatst op dezelfde dag verzonden zouden worden. Ik heb mijn bestelling op 16:40 geplaatst en het werd alsnog op dezelfde dag verzonden. Dit had ik niet verwacht en was hier dus erg blij verrast om. Daardoor had ik mijn pakket binnen 24 uur in huis!

Zelfde producten en vrij vlug geleverd

Leuke producten en vlug thuis geleverd

Niks op aan te merken.

Snelle levering, goede uitleg op website en leuke hobby erbij.

Keurig verpakt en in 1 dag geleverd

Netjes en snel

Goede vlotte levering!

Snel geleverd en goede spullen!

Snel goed en prettig

Nu het winkelen even niet zo makkelijk is, is dit een prima vervanging

Heel tevreden. Snel geleverd

Snel geleverd en goed materiaal

Super snelle levering en de spaar“zegels” bij de bestelling vind ik super

Ze zijn correct en leveren snel

Vlotte levering

Prijs en kwaliteit goed. Vandaag bestellen en de volgende dag in huis. Echt heel fijn.

prima levering

via de site enkele artikelen besteld voor mijn hobby treinen nu de huizen en bruggen beplakt met steentjes papier van Pipoos. kon dit op de site goed vinden en bestellen. En is snel geleverd.

leuke knutselspullen en snelle levering

Echt een aanrader...Je hebt de spullen snel in huis en kunt lekker creatief aan de slag. Ook leuke kadootjes voor volwassenen en kinderen.

Kwaliteitsvolle producten aan een betaalbare prijs.

Pipoos is een winkel waar je kwaliteitsvolle producten kan kopen om creatief aan de slag te gaan. Vaak houdt deze winkel promo's op producten die ik al willen kopen heb, maar nog wat duur zijn. De producten zijn merkproducten. Bovendien is de service heel erg goed en worden de producten tijdig verzonden. Daarnaast spaar je bij iedere aankoop ook zegeltjes. Bij mij in de buurt is er niet echt een winkel, hierdoor kies ik ervoor om gebruik te maken van de online shop.

Zeer eerlijke afhandeling en levering

De afhandeling, levering en voorwerp waren perfect zoals het hoorde.

vlot geleverd en precies goed.

zowel in de winkel als online altijd vlot geholpen.

Vlotte levering

Fijne webshop

Ik had mijn product snel gevonden en het werd zeer snel en netjes verpakt afgeleverd...sjapo Pipoos

Goede producten

Dit is de perfecte knutselen "beginners" kit.

Lekker snel

Precies wat ik van de bestelling verwachte en lekker snel geleverd!

Ik had een product besteld dat niet helemaal aan de omschrijving in de webshop voldeed. Na een belletje werd het direct opgelost en had ik de volgende dag al een vervangend product in huis. Kosteloos. Topservice dus!

een fijne winkel

Ze hebben zo veel dat het kiezen soms best moeilijk. Breed assortiment dus, makkelijk bestelproces en zeer snelle levering

129 Besterdring

Tilburg 5014 HJ