Was precies zo als ik het in de winkel alleen nu via internet

Vond het perfect

Helemaal prima

Ik kreeg online duidelijke info over de producten toen ik hierom vroeg en daardoor goed product kunnen aanschaffen!

Helemaal goed

Snelle afhandeling van de bestelling. Mijn aankoop was goed verpakt. Helemaal tevreden.

Alles in perfecte staat ontvangen en de levering was snel.

Een hele fijne winkel om bij te bestellen. Snelle levering en altijd de zegeltjes erbij

Snelle goed levering!

Het product is naar verwachting! De levering was snel! Gelukkig kon het pakketje door de brievenbus!

Ruime keuze, overzichtelijk en snelle levering ng!

Ruime keuze aan knutselmateriaal die mooi overzichtelijk weergegeven staat. Voor bepaald uur besteld de dag nadien al geleverd.

werkt goed!!

ik heb er een masker van gemaakt. ik heb geen allergische reactie gekregen en het werkte goed!

Fijne borduurring

Super snelle verzending

Dag na de bestelling had ik het al thuis. Mooie producten hellemaal Happy!! Gemini Go aanrader, geweldig apparaatje.

Super snelle en goede service

Op zondag een bestellimg geplaatst en maandag al in huis! Netjes ingepakt voor verzending. Enige puntje; op de website kwam de titel van het product niet overeen met de productspecificaties betreft breedte stiftpunt.

Prima producten, snelle levering. Goed op orde

Ik ben tevreden over Pipoos. Jammer dat jullie niet in Goes zitten.

Snel en netjes geleverd en de producten zijn zoals verwacht.

Altijd correct

Heb geen problemen, integendeel ben zelfs zeer tevreden

Snelle leverin van wat ik besteld had

Snelle levering van wat ik besteld had

Pipoos doe zijn best om snel te leveren, wat al positief is.

De leverancier doet er iets langer over dan Pipoos wil. En spijtig genoeg was er bij de laatste levering van kralen een doos die in de hoek gebarsten was. Het was wel goedkoop, maar daarom hoef ik nog niet tevreden te zijn met een beschadigd product. Jammer.

Niet leverbaar

Laatste 3 bestellingen van pixels , telkens 1 0f 2 kleuren niet leverbaar . Bijbestellen betekent ook 2x verzendkosten

Pipoos is een best aardige winkel

Wel jammer dat mijn favoriete merken niet verkocht worden. Zoals Lyra potloden, mooi tekenpapier. Goede verf en oliepastel. Voor het knutselen meer pakketten voor bijv huizen. Je kunt online prachtige spullen vinden voor modelhuizen/poppenhuizen. Winkels gaan vaak onderuit omdat ze niet de mooiste spullen hebben, zoals ook gebeurd is met speelgoed winkels. Zorg dat je niet vast zit aan 1 merk! Zorg voor keuze en kwaliteit.

Snelle service!

Makkelijke site. Alles duidelijk!

Snelle levering en scherpe prijzen

Goede en snelle service

Woensdagavond een bestelling geplaatst, en vrijdagochtend is ze al (volledig correct) geleverd! Leuke nieuwe materialen gekocht om mee te knutselen.

Goede prijs en op tijd, notificatie over bezorgwijze zou fijn zijn

Ik woon in een flat, en als het pakket bezorgd wordt wordt verwacht dat je deze beneden bij de ingang komt ophalen. Dit is niet per se de norm dus ik verwachtte dat de bezorger naar boven zou komen. Deze heeft meerdere keren aangebeld en ik heb 5 keer de deur voor hem/haar open gedaan. Uiteindelijk geen reactie meer behalve de mail "jammer genoeg stonden we voor een gesloten deur". Moest ik uiteindelijk het pakketje bij de buren beneden ophalen terwijl ik gewoon thuis was...

Supersnelle levering

Pipoos leverde zeer snel en alles op voorraad !

Goed geregeld

Hallo,ik had acrylverf besteld en dat was de volgende dag al thuisbezorgd.dank je wel voor de snelle levering.

129 Besterdring

Tilburg 5014 HJ