Goed en gedegen

Mijn dochter wordt blij van jullie winkel.

Mijn dochter en ik worden blij van al die verf spullen. :-)

Supersnel geleverd

Normaal ga ik in de winkel langs, maar nu online, snel geleverd en goede kwaliteit.

Heel veel keuze en snelle levering

Fijne winkel en webshop om in rond te neuzen en inspiratie op te doen. De keuze in materialen en gereedschappen is enorm en als je eenmaal je keuze hebt gemaakt, wordt de bestelling snel en foutloos geleverd.

Goede en snelle levering

1 minpuntje, de doos waar het artikel in zat was wat beschadigd, maar het product zelf niet.

Goede klantenservice

Er was een bepaald product niet op voorraad. Ik werd gebeld en telefonisch kreeg ik een goed alternatief aangeboden.

Goede kwaliteit

Fijne snelle levering

Hele snelle levering en fijn dat er ook altijd zegeltjes bij zitten. Zo krijg ik ook ondanks de coronatijd mijn velletje vol

Niets op aan te merken

Niks mis mee, ben verder niet zo van de beoordelingen over webshop bestellingen want dan ben je momenteel iedere dag er mee bezig. Kreeg in het verleden nooit een verzoek om een beoordeling als ik in de winkel wat had gekocht. Daar is meer van te leren dan een beoordeling over een bestelling via de webshop. Overigens merk ik hier bij op dat bij Pipoos in Dordrecht ik altijd goed ben geholpen en de klantvriendelijkheid daar zeker prima is.

Snelle service, goede producten

Snelle service, goede producten, kwalitatief zeer goed.

Ik kan kort zijn. Tevreden over de levering.

Heel mooie kleuren acrylverf!

Goed product

Wij zijn bezig met Fimo klei . iedereen vindt het leuk om allerlei modellen te maken zowel wij als de kleinkinderen .komen we wat te kort is het vandaag besteld morgen in huis. Goede kwaliteit en service

Perfect! Snelle levering en goede kwaliteit

Beperkte website

Wat ik nodig had stond erop. Maar het is beperkt qua hobbyspullen

Snel en accuraat

Snelle levering. Goeie website. Niet te duur. Uitgebreid assortiment

Zeker aanbevolen. Eindelijk een klantenservice die je gewoon zonder problemen kunt bellen.

Ik had een bestelling geplaatst, maar ik was nog wat vergeten. Om twee keer de verzendkosten te betalen is natuurlijk wat zonde. Gelukkig kon ik bellen en hebben zij voor alles gezorgd. Goed te bereiken, snel gehandeld, top geleverd.

Niet meteen duidelijk

Ik wilde een zilverstift in in een zwart fotoboek te schrijven. Heb ik een krijtstift gekocht. Geen probleem. Heb nog ff gechecked. Goed kijken is wel n vereiste. Ik had t niet goed gezien.

Snel en bestelling compleet geleverd

Prettig om een bestelling bij Pipoos te doen. Snelle reactie en levering.

Leuke hobbywinkel

Af en toe leuke aanbiedingen en leuk om even rond te neuzen (wanneer het weer mag natuurlijk)!

Snelle levering van goede producten

Binnen twee dagen was alles bezorgd. Producten zijn van goede kwaliteit, we hebben er veel plezier van.

Levering op tijd. Doosjes voldoende

Op zich waren de doosjes niet duur, maar ik wilde ze gebruiken op kinderfeestje. In mijn herinnering in de winkel waren doosjes van iets betere kwaliteit. Nu moest ik ze nog bijschuren en 1 doosje kwamen schroefjes door wat niet zou mogen . Ik heb dat niet gebruikt want scherp.

Goede site, groot assortiment, snelle levering

Op zoek naar een origineel kado voor een Abraham die van lezen houdt kwam ik op de site van pipoos. De houten boeken waren perfect om te vullen met boekenbonnen en chocola en deze als taart te stapelen. Goede prijs, super kwaliteit, resultaat geweldig geworden. DHL levering, stond al snel klaar en was makkelijk te sturen.

Fijne winkel

Altijd alles netjes op orde

129 Besterdring

Tilburg 5014 HJ