heel goed

snelle levering, goede spullen

Snelle levering en geweldige service

Mijn bestelling was zeer snel en correct geleverd! Ik bestel hier zeker nog!

Pipoos is een van de weinige winkels waar "ik" met mijn vvv-kadokaart terecht kan.

De plek voor al je creatieve materialen

Breeds assortiment, leuke spullen. Sta altijd bij de kassa met meer dan ik nodig had.

alles was wat ik heb verwacht

alles was wat ik heb verwacht

goed verzorgt

moet het nog gaan gebruiken

Snelle levering, netjes ingepakt, geen minpunten :)

Snelle levering, goed verpakt

Product zoals verwacht, snelle levering

Prima ! Vandaag besteld en letterlijk de volgende dag in huis. En goeie kwaliteit producten!

Goede en snelle levering

Echt een aanrader

Netjes en snel

Had iets gezocht en snel gevonden op de site die erg duidelijk is, het is makkelijk om een bestelling te plaatsen, netjes verpakt en snelle levering

Goede service, super snel geleverd ondanks de drukte. De verpakking was kapot waardoor er een gedeelte kapot was maar dit is super netjes opgelost! Complimenten!

Dochter was zó blij met het vilt, en snel geleverd!

Heel goed en op tijd.

Maar een tube olieverf was met gat....

vlotte verzending

Prima ervaring

Pipoos zit bij ons in de binnenstad door ( Corona ) veel bestelling via internet. Snel geleverd. Scheelt mij ook een tramritje.

Mooie spullen van goede kwaliteit. Snelle bezorging

Mooie spullen van goede kwaliteit. Snelle bezorging

online besteld en vrij snel perfect geleverd

ik had dringend lijm nodig en de panokit lijm is mijn favoriete lijm. dus online besteld en snel en goed geleverd.

Fijne tafelezel

Snel geleverd .Mooie tafelezel alleen brak blokje ,om schildersdoek vast te zetten , bij er eerste keer in tweeën. Natuurlijk had ik toen retourbon ect al weggegooid. Toen maar zelf gelijmd . Hopelijk blijft het zitten. Verder prima ezel

Het bestellen ging erg makkelijk en de volgende dag was mijn pakket al binnen. Artikelen waren netjes verpakt in een goede stevige doos.

Zeer goed!

Ruim assortiment en fijne medewerkers!

Supersnelle service, correcte verpakking, aangenaam online winkelen

Eerst in de winkel zelf hartelijke ontvangst, fijne winkel. Nu online alles gemakkelijk te vinden en snelle levering.

Product goed bevallen. Snelle levering en aardige en goede klantenservice

De volgende dag al in huis, Toppie

Perfect!

De levering was heel erg snel en goed verzorgd!

129 Besterdring

Tilburg 5014 HJ