Altijd heel blij met Pipoos

producten waren er snel en altijd goede kwaliteit

Snelle levering, netjes verpakt.

Er was een artikel niet op voorraad en werd snel gemaild hierover. Heb een andere kleur borduurgaren uitgezocht en die is netjes meegeleverd. Jammer dat het er niet was. Maar fijne service.

snelle levering en precies wat ik verwacht had

Fantastisch!

Super snelle service, ik had binnen een dag mijn bestelling in huis. Netjes verpakt en precies zoals de omschrijving op de website.

Dikke prima!

Het bestellen en bezorgen bij Pipoos verloopt soepel en vlotjes. We kunnen weer verder met fröbelen!

Snelle levering,

Mijn bestelling werd snel maar niet compleet geleverd. Na een mail naar de klantenservice werd het super opgelost. Zowel service, kwaliteit en snelle levering top.

'S maandags besteld en dinsdag al bezorgd, dat is wel heel vlug.

prima bedrijf

Ik kocht voorheen ook al in de winkel, dit was de eerste keer online. Alles redelijk op tijd ontvangen, ondanks het winterweer. Chapeau!

Snelle levering, alles naar verwachting

laat op de dag besteld en de volgende dag al in huis.

Leuke ervaring

Als diyer is dit een snoepwinkel!Zoveel keuze in verschillende categorieën!Leuk gewinkeld, makkelijk besteld,snel bezorgt en netjes verpakt!Voor herhaling vatbaar!Top!!

Goed assortiment en snelle levering.

Pipoos heeft een goed assortiment en er was snelle levering. Helemaal tevreden.

Besteling was oke, de levering niet.

Normaal gesproken koop ik liever in de winkel maar ik had wat spullen nodig. Het pakket wat ik al binnen heb is in goede staat ontvangen, maar de pakket services van DHL is beneden peil. De tijden worden steeds veranderd en zelfs de dagen worden veranderd. Er is nu nog een pakket onderweg die eerst vandaag geleverd zou worden, toen werd het morgen tussen 10,00 en 15.00 en nu wordt het bij een afhaalpunt geleverd. Ze zijn nog niet eens aan de deur geweest. Als ik iets bestel dan verwacht ik dat het bij mij thuis bezorgd wordt en niet direct bij een afhaalpunt wordt afgeleverd. Ik woon in Nijmegen en moet nu naar Beuningen om mijn pakket op te halen. Alleen daarom al zal ik niet meer online bestellen.

Snel en netjes geleverd

Kreeg mijn pakket netjes en snel bezorgd

snelle bezorging

mijn bestelling kwam 2 dagen later, super!!

Veel en goed!

Veel keuze, goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering!

Mooie kwalitatieve producten, snel geleverd

Veel keus en snel verzonden

Er is veel keus op de site van Pipoos en de prijzen zijn goed. De bestelling was snel binnen.

Altijd goed

Altijd prima service en mooie aanbiedingen bij Pipoos. Top winkel en snel verzonden.

Zeer vlotte en correcte levering

Is allemaal zeer goed verlopen!

De bestelde producten heb ik snel ontvangen en het was netjes verpakt.

Super goede service

1 minuut voor half 5 besteld en toch de volgende dag geleverd.

goede service

Snelle en perfecte levering

Gemakkelijk en snel

Op de site is alles goed te vinden en de levering ging goed en correct via "track & trace"

Goed product, snel online besteld en goede levering. Zelfs inclusief stempels voor de spaarkaart.

Het juiste product ontvangen in een snelle levering

Het juiste product ontvangen en snel en correct geleverd.

129 Besterdring

Tilburg 5014 HJ