Prima tijdige bezorging

Veel keus

Top ervaring keer op keer

Al verschillende keren besteld en altijd in orde, snel en correct. Op de website is heel veel info te vinden en tot nu toe altijd erg accuraat

2 schildersdoeken 50*50 besteld, prima verpakt en na 2 dgn keurig afgeleverd

2 schildersdoeken 50*50 besteld, (De action heeft deze niet meer) goede kwaliteit canvas, prima verpakt en na 2 dgn keurig afgeleverd

Snel & netjes

Mijn pakket werd super snel geleverd & ik vond de communicatie heel fijn.

Plussen en minnen, maar over het geheel genomen een +

Er lag al een tijdje een cadeaukaart van Pipoos in mijn kast. Toen er leuke acties kwamen met clear stamps, ben ik mijn cadeaukaart online gaan verzilveren. Dat was leuk, met 50% korting op een aantal producten! En bij de levering zaten er spaarzegels in het pakket: super! 2 minpuntjes: het heeft minimaal 4 pogingen gekost voordat mijn cadeaukaart in de winkelmand verrekend werd. De kaart werd steeds wel geaccepteerd, maar er veranderde niets in het eindbedrag. Ander nadeel vind ik dat je bij het product zelf niet kunt zien of een product al (bijna) uitverkocht is. Ik probeerde steeds van 2 setjes stempels 2 stuks in de winkelwagen te doen, maar er kwam er steeds maar 1 in. Uiteindelijk met wat muisknoppen verder in de winkelmand moeten ontdekken dat er van die setjes maar 1 op voorraad was.

Na 1x wassen weg

Ik had textielstiften gekocht die na 1x wassen van de stof af waren

geweldig

ik vind het geweldig om met jullie samen te werken alleen had ik nog graag uitbreiding gezien van het artikel pixel.

Prima produkten en snelle levering. Leuk dat er ook een paar kaartjes bij zaten met wat creatieve ideeën. Via de QR code kan je gelijk met de tips aan de slag. Ook attent, de spaarzegels zaten keurig bijgesloten.

Meer dan prima!

Snelle, zorgvuldige levering

Snelle en correcte levering! Duidelijke communicatie! Dank je!

Zeer positieve ervaring om online te kopen bij Pipoos

Overzichtelijke website en snelle levering

Cadeaubon besteld en was snel in huis. Fijn!

Kwaliteitsvol plezier

De kalkstiften zijn een ware verslaving. Prachtige raamtekeningen zijn het gevolg. Geen vegen noch andere sporen blijven achter op het raam. En de spons kan verkleuren maar deze geeft op zijn beurt de kleur niet af. Het enige gevaar is dat je telkens opnieuw tekeningen aanbrengt op het raam

Mooie producten, snelle levering

Een webshop met veel keuze in knutselmateriaal. Altijd een feestje om er te shoppen.

Super snel geleverd

Enorm tevreden, super snel en correct

Top online winkel

Bestellen was prima. Er zat een weekend tussen, maar op tijd binnen. Leuk ideeën kaartjes erbij. Met natuurlijke de zegels. Gewoon top

Formidabel

Zeer tevreden er was een probleem met mijn bestelling , en het werd onmiddellijk en perfect opgelost , waarvoor nogmaals mijn dank

Super snelle levering.

Super snelle levering. Groot assortiment

Helemaal in orde, Snel geleverd, goed product.

ik wilde experimenteren met textiel verharder en het werkt geweldig. Leuk voor kunstenaars, ook veilig met kinderen.

Fijne service groot assortiment

Hele goede service, ik had de verkeerde kleur spray , toen ik berichte heb ik het netjes kunnen regelen en kon daarna de goede bestellen . Zal zeker vaker shoppen

Goede producten, snelle levering

De producten zijn goed en de levering is snel en goed. Het assortiment mag wat mij betreft best wel wat groter, ook online. Gelukkig online meer aanbod van producten dan in de fysieke winkel. Verder zeker tevreden.

Snelle en goede levering.

Snelle en goede levering. Goede spullen.

Makkelijk

Het was zeer makkelijk om de wol te bestellen die ik wou hebben. De website was duidelijk. De wol en haaknaald kwamen op de datum aan die was aangegeven. Ik heb de Panduro wol gekocht voor verschillende haak projecten en het is heerlijk wol om mee te haken.

Leuke website, makkelijk bestellen en snel in huis!

Leuk om iets uit te zoeken met een kadobon. De website is aantrekkelijk en inspirerend, leuk materiaal!! Tevreden met de aankoop en had het snel in huis!

Keurig opgelost

Ik had een giftcard gekregen voor €50. Toen ik online wilde afrekenen werd deze geweigerd. Pipoos heeft toen het geld dat ik via ideal betaald had terug gestort op mijn rekening, zodat ik toch mijn tegoed van de giftcard kon gebruiken. Heel fijn! Enige nadeel: pipoos is een dure winkel.

Prima artikelen en service

Makkelijk gevonden wat ik zocht en snelle en correcte levering Prima!

129 Besterdring

Tilburg 5014 HJ