Snelle en volledige levering.

Voor bestelling nog per mail contact gehad en ook daar snel en goed advies.

Missing parts

Ordered online and received fast but with missing parts , I will not do it any more

Binnen 24 uur had ik mijn bestelling

Mooie producten met snelle levering

Zoals de titel al zegt: mooie producten en de levering was verzorgd en snel

Goede, nette levering

Helaas is het assortiment niet meer zo breed aansluitend op mijn hobby als voorheen, maar ik heb toch wat leuke producten kunnen bestellen. De levering was snel en netjes.

Super service

Ontzettend tevreden met de door mij aangeschafte producten. Ik werd erg goed telefonisch geholpen en door de medewerker werden mij producten uit de webshop geadviseerd. De volgende dag had ik alles keurig netjes binnen. Voor herhaling vatbaar.

Helaas geen persoonlijk en deskundig contact mogelijk maar fijne overzichtige website

Snelle levering en als extratje ook de spaarzegels heerlijk!

Vlotte levering, fijne spullen

Na wat zoekwerk mijn spullen op de site gevonden. Zeer vlot geleverd na mijn bestelling.

Goede service en snelle levering

Goede service. Verhouding prijs-kwaliteit is prima. Snelle levering

Altijd genoeg keuze

Genoeg keuze en altijd snelle levering!

Tegenvaller

Boekbindringetjes gekocht wat een goedkope rotzooi!

Bestelling,netjes zoals gepland is het bezorgd en daarbij goed verpakt, dus geen beschadigingen

zie bovenstaande opmerking: uitstekend

Naar verwachting

Mooie artikelen, prima verzending.

Prima spullen en goed georganiseerd

Goed georganiseerd en prima artikelen waaronder diverse doeken met prima raamwerk zonder grote noesten!

Leuke winkel. Ga er al Jared naartoe

Super snelle bezorging in de drukste weken van het jaar

Op de dag van bestellen was mijn bestelling al ingepakt en aangeleverd bij de postbezorger. En dat in de week voor kerst! Heel knap en onwijs fijn.

Goede snelle afhandeling

Prima webwinkel. Click and collect gaat ook goed. Communicatie is prima!

Netjes geleverd

Netjesen goed verpakt geleverd, iets later dan gewenst.

Snelle verzending, goede producten

Fijne produkten, keurig verzonden

Prima levering van de bestelde materialen.

Altijd goede service.

Ik kom al jaren bij Pipoos, en sinds Covid bestel ik ook online, en al mijn bestellingen worden altijd snel geleverd, en de communicatie is altijd heel duidelijk. Ik ben helemaal tevreden!

fijne artikelen, snel geleverd

Veel leuke creatieve cadeautjes op voorraad! Had iets te laat besteld, maar het was toch nog vóór kerst binnen.

Snelle levering en altijd mooie producten

Producten werden dezelfde dag (al na een uur) verstuurd en snel geleverd. Wel jammer dat Pipoos samenwerkt met DHL want daar heb ik voornamelijk slechte ervaringen mee. Dit pakket werd ook weer bij de buren afgeleverd terwijl ik gewoon thuis was. Er is niet eens aangebeld. Dit is natuurlijk niet de verantwoordelijkheid van Pipoos maar van DHL. Erg blij met mijn bestelde producten.

Aanrader!

Zeer hulpvaardige en vriendelijke bediening. Denken mee. Ook online aan te bevelen. Leveren snel.

Mooie houten kubussen

Voor een lezing had ik houten kubussen nodig van 10x10cm. Op de site van Pipoos gevonden. Snel geleverd en ze voldoen helemaal aan de verwachting.

129 Besterdring

Tilburg 5014 HJ