Geweldig leuke bezigheden met de kinderen in de herfst

Leuke knutsel spullen en ideeën!

Te laat geleverd ondanks de belofte op de site

Dit gaat niet over de kwaliteit van de artikelen of de winkel, maar het volgende vond ik heel vervelend: Tijdens het bestellen van de kadobon heb ik gelet op de bezorgtijd, op werkdagen voor 20:00 besteld, dezelfde dag verzonden staat er op de site. Ik heb op vrijdag de 8 oktober om 6.45 uur in de ochtend besteld. Vervolgens krijg ik een email rond 10.45 uur dat mijn bestelling gereed is voor verzending. Bij DHL is echter nog niets ontvangen. Op 11 okt. 01:06 was deze pas bij DHL in het sorteercentrum en dat is dus pas om maandag geweest. Dezelfde werkdag verzonden is NIET hetzelfde als een DHL label aanmaken en de informatie op uw site vind ik dan misleidend. Tip: Ik had een kadobon voor een verjaardag op zondag besteld en dat had ook gewoon in een enveloppe met de normale post verstuurd kunnen worden of stuur desnoods (alvast) een digitale versie per mail met een code, zoals het bij Bol.com als keuze gegeven wordt bijvoorbeeld, dan kan ik er tenminste nog iets mee. Gelukkig was de verjaardag in mijn eigen gezin, want als je het aan iemand wil geven die niet in de buurt woont moet je het zelf nog een keer gaan versturen achteraf......

Een nieuwe stansmachine gekocht, de stans die er als kado bij zat was veel te dik en vernielde meteen twee platen. Na telefonisch contact mocht ik de platen opsturen en kreeg ik nieuwe platen. Jammergenoeg zat ook de verkeerde stans er weer bij.die ga ik maar zeker niet meer gebruiken. Wel goed opgelost maar ze hebben het niet goed begrepen denk ik.

Mooie kralen, snelle levering

Gewoon goed

Mooi kwalitatief product

Vlotte bestelling en levering. Netjes verpakt. Mooi en kwalitatief product.

Netjes verpakt en lekker snel

Ervaring met jullie had ik niet dit was de eerste keer maar duidelijke site en snel ontvangen dank je wel

Mooi assortiment, veel keus!

Snelle levering!

Snelle verzending- ruime keuze

Prima service snel en goede kwaliteit

Fijne ervaring snel ontvangen in n goede stevige doos.

Zeer netjes en tijdig te woord gestaan per mail toen een artikel niet op voorraad was en aangeboden iets anders ervoor in de plaats te kiezen. Het verschil netjes terug gekregen. Artikelen volgende dag ontvangen en ook netjes de spaarpunten en spaarkaart meegekregen. Ik bestel hier vaker!

een aangename winkelervaring

snelle levering bij online bestelling goede verpakking bij verzending klantvriendelijk personeel in de winkel in Wijnegem Shopping Center

Ben altijd zeer tevreden met de bestelde producten.

Ik bestel mijn breinaalden altijd bij pipoos, omdat dat die breinaalden de fijnste zijn om mee te breien.

Bestelling volgende dag binnen

Ik heb een grote bestelling gedaan van pixelmatjes, bestellen op kleur en hoeveelheid ging erg makkelijk, prima site. Volgende dag kwam mijn bestelling netjes verpakt en met bestel/retourlijst al binnen. Dus ik ben erg tevreden.

Te vreden

Ik ben altijd te vreden altijd goede spullen bestel er graag

Super snelle levering. De artikelen voldoen helemaal aan de verwachtingen.

Ben aangenaam verrast door de supersnelle levering .Echt toppie.

Pipoos een leuke winkel voor alle hobby spullen

In de winkel alles voor je hobby's kun je het vinden bij Pipoos. Online shoppen nooit gedaan maar wel leuk om te doen.

Ik was tevreden over mijn aankoop

Zeer tevreden over product en levering

Goede zaak!!

Goeie zaak! Snel geleverd. Helaas is het maximum aantal bestellen voor veren 10, had er 15 nodig... Dat vond ik wel jammer. Maar voor de rest, top!!!

Goede ervaring

Prettige winkel, ik vind er bijna altijd wat ik zoek.

Dik tevreden!!

overzichtelijke website, .alles keurig netjes ingepakt en snelle verzending.

Zeer correct en coulant

Ik kreeg kraaltjes niet in de juiste maat geleverd. Nadat ik bij de klantenservice melding had gemaakt, kreeg ik gelijk antwoord en inmiddels is het bedrag teruggestort. Super correct!

Aquarelverf

Mijn bestelling is vlot geleverd. 1 puntje van kritiek; Ik had een napje aquarelverf besteld. Een piepklein bakje van ongeveer 1x 2 cm. Dit werd geleverd in een aardige doos met daarin nog een paar folders. Met het oog op het milieu vond ik de verpakking echt niet in verhouding staan tot het product.

Supergoed

Heb een fijne ervaring gehad wat ook snel geleverd

snel en goed

prettig, website niet 100% duidelijk, maar kwam er uiteindelijk wel uit

Goed verpakt

Goed verpakt snelle levering je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling

129 Besterdring

Tilburg 5014 HJ