Snelle correcte levering

Altijd goede service en een uitgebreid assortiment

Zowel de winkel als de webshop geven een goede service, vriendelijke medewerkers en de bestellingen worden altijd snel bezorgd.

Keurig op tijd afgeleverf

OP de website stond het duidelijk aangegeven

Mooi

Stevig materiaal. Helemaal hoe ik het verwachte en snelle levering.

Mooie produkten en snelle bezorging

Altijd een feestje om kwaliteit produkten uit te zoeken bij piloot Weer heel blij met mijn bestelling

Helemaal prima

Snelle levering en ontvangen artikelen geheel naar wens

keurig netjes bestelling naar tevredenheid ontvangen

positief

Goede kwaliteit, prima levering

Super service!

Er ging iets mis met de bezorging van een cadeaukaart . Contact met de klantenservice waar gelijk een nieuwe werd aangeboden. Op de vraag of de jarige waar de kaart voor bestemd was kon worden opgehaald bij filiaal Assen, was het antwoord dat dit niet hun normale werkwijze was maar ze gingen het toch regelen. Goed contact ,ook toen ze lieten weten dat de bezorging een dag later dan gepland zou zijn. Gisteren heeft ze de kaart opgehaald en blij het te besteden bedrag gelijk verbruikt om mooie nieuwe dingen van te maken.

Mooie verf

Mooie verf wel wat aan de dikke kant

Mijn bestelling was makkelijk te plaatsen en de levering ervan ging ook snel dus ik ben erg tevreden.

Snelle levering dus we konden dan dus ook snel aan de knutsel.

Snel en goede kwaliteit

Erg snel geleverd. Goede kwaliteit materialen.

correcte en snelle levering

snelle levering en netjes ingepakt

goede en snelle service

Snel bezorgd. Goede producten

Ik ben erg tevreden met de aankoop. Bezorging was snel. Hele leuke webshop ook met veel leuke voorbeelden van DIY.

Efficient but products received damaged

When I opened the box, the wax pellets had all spilled out of the container. It was messy to clean up and I had to throw some pellets away. That was really inconvenient and a shame but other than that everything was easy, smooth and efficient

tevrede

zeer tevrede

Onvolledige informatie maakte kiezen lastig

Bij de omschrijving van produkten ontbraken verschillende keren maten. Dat maakte dat mijn aankoop kleiner was dan ik uit de afbeeldingen had afgeleid.

Er waren twee doosjes met pareltjes open gegaan aangezien ze niet vastgeplakt waren.

Misschien beter dichtplakken bij het verzenden.

Levering volgens afspraak, product netjes verpakt, mooie kwaliteit.

Aangename hulp via email en zorgvuldige levering.

Prima verzorgd

Snelle verzending en goed verzorgd

Snel bezorgd.

Snel bezorgd.

Alles keurig verpakt. Altijd een leuk idee kaartje erbij om iets leuks te maken! Ik ben heel tevreden!

129 Besterdring

Tilburg 5014 HJ