Leuk borduurpakketje gekocht

Dit was mijn eerste borduurpakket. Alles zat erin: ring, naald, gaten, instructies. Het was ook heel makkelijk om te maken.

Snel geleverd, helaas waren de (witte) garen wel een beetje viezig. Hopen dat ik dat er straks nog uit kan wassen! Verder veel keus en leuke producten.

Heel snel

Ruim assortiment, snelle verzending en leuke spaaractie

Pipoos is een hele fijne hobbywinkel met een ruim assortiment. Ze verzenden snel en met de spaaractie kun je lekker sparen voor korting. Een aanrader dus!

Balen

Bestelling en levering perfect. Was al eerst in zaak Rotterdam centrum geweest maar daar was niks op voorraad. Artikel staat op de site goudkleurig.komt binnen als aluminium parel ipv goud. Terugsturen kost net zo duur als het product dus dat heeft geen zin.

Grandioos

Super snel geleverd, en mooie kwaliteit van garen. Top.

Prima op tijd bezorgd zag er netjes uit mijn kleindochter en ik zijn heel blij met de potloden voor mijn kleindochter zou het fijn zijn als er een boekje of beschrijving bij zou zitten verder erg tevreden.

Het is snel en netjes verzonden. Leuke kaart erbij en een stempelkaart.. Zou zo weer iets online bestellen..

Als vanouds

In mijn jongere jaren, zo rond 1970, handwerkte ik met regelmaat. Daarna druk geweest met man, kinderen en werk. Nu is het tijd om de draad weer op te maken en blij met de website van Pipoos, zodat ik niet naar de winkel hoef.

fantastisch

zeer betrouwbare zaak, ruim assortiment, goede prijzen en snelle en correcte levering met een prima klantvriendelijkheid, topzaak

Snel contact met klantendienst

Verzendadres en factuuradres was niet hetzelfde. Er stond en fout in en deze is onmiddellijk aangepast na een mailtje.

Snel

Goed materiaal

Ben heel tevreden over mijn levering.

Super leuk assortiment

Leuke spullen van goede kwaliteit met snelle levering. Tip: als je cadeaubonnen verkoopt zorg dan dat ze op de website kunnen gebruikt worden of geef duidelijk aan hoe.

Snelle service, goede kwaliteit

Makkelijk gevonden wat ik zocht. Snelle levering. Goede kwaliteit van de producten.

Fijn heldere communicatie en overzichtelijk bestelproces.

Mooie stempels snel bezorgd!

Hou je van freubelen? Dan moet je bij pipoos zijn!!

Snelle service, en duidelijke site met leuke tips!

Precies wat je verwacht snel in huis

Snelle levering, geen gedoe.

Super!!

Snelle en nette levering!

Snel en tiptop verzorgd

Na bestellen heel snel bezorgd. Keurig verpakt.

prima!

Aankoop snel en goed aangekomen. Prima materiaal, zeer goede service!

Korrekte en snelle levering van aantrekkelijke aanbieding.

Snel en precies

Bezorging binnen 48 uur vaak eerder. Ze hebben genoeg in hun assortiment om heel veel semi kunstenaren blij te maken. Ik ben fan.

Super tof

Super toffe parels. Ze blinken. Jammer dat ze niet volledig gekleurd zijn (enkel binnenin). Er is geen draad bij dus die moet je nog apart kopen.

Mooie producten, snelle levering

Alles was netjes ingepakt en werd snel geleverd.

129 Besterdring

Tilburg 5014 HJ