Product beschrijving klopte niet.

Ja het posten van onderstaande reactie het product terug gestort gekregen met verzend kosten. Dat blijft de fijne service van pipoos die wel altijd fijn is. Fijn ook dat de beschrijving nu wel klopt voor de volgende. Bedankt Het product en de kleur was wel oké. Grootste nadeel wel is dat er staat dat het waterproof is. Het kleinste droppeltje loste de verf volledig op. Fijn voor van me huis afhalen, slecht voor als er een regen druppel valt. Hierdoor stres om de creatie droog te houden. Er stond afwasbaar met zeep en anders waterproof. Dat is dus niet correct. Zonde van me 16 euro als ik ook gewoon 3 euro kunnen kopen.

Goede site en producten én een goede uitleg . Bovendien snel bezorgd. Kortom: zeer tevreden!

Zowel in de winkel als online supergoed !

Fijne artikelen, snel besteld en geleverd. Goed verpakt.

Mooie producten = gelukkige kinderen

Mooie overzichtelijke website. Werkt prima en heb mooi dingen kunnen kopen. Volgende dag alles al in huis

Goede service bij Pipoos

Erg blij met de acrylverf van Pipoos. Snelle verzending, altijd een feestje om uit te pakken!

Ze doen echt hun best

Ze denken met je mee goede service

Snelle levering.

Snelle levering en goede kwaliteit. Alleen het bedrag voor gratis leveren vind ik aan de hoge kant .

Bestelling zorgvuldig verpakt, snel in huis

Kleurpotloden black edition zijn van hele goede kwaliteit, dat was mij al bekend. De Derwent metallic kleuren zijn echt heel mooi, de potloden kleuren heel fijn en zacht, blenden goed. Ik zou graag ook felle kleuren erbij wensen, zoals dieprood. Ze zijn wel prijzig, dus als ik ze per stuk zou kunnen kopen, kan ik de kleuren zelf kiezen.

Bestelling compleet

Hulpvaardige verkoopster

snelle levering en goeie spullen

snelle levering en goeie spullen

Bon netjes op tijd geleverd

Bon netjes op tijd geleverd

DMC garen snel en goed verpakt bezorgd

DMC garen snel en goed verpakt bezorgd. Geen opmerkingen.

Goede informatie over de bestelling en het verzenden. Simpel en goedkoop

Top.

Ik ben superblij met mijn aankoop. Ik heb het zo druk met werk deze week . Dat ik mijn neefje lief . Zijn verjaardags kadootjes amper kan inpakken . En met deze leuke spullen ben ik voorlopig uit de brand geholpen . De kadootjes zijn inmiddels super leuk ingepakt met allerlei mooie lintjes en versiering. Het ziet er 10☆ uit. Ja super leuke creatieve spullen . Echt een leuke winkel Pipoos. En de levering was echt heel snel en netjes verpakt.. Echt een aanrader . Verder weet ik dat de winkel allerlei diy spullen verkoopt voor de creatieve doe-het-zelfers .Omdat ik ook bekend met de winkel ben, op de Centuurbaan. Ik raad deze winkel dan ook tenzeerste aan.

Goede en snelle service,gewoon toppie

Goede kwaliteiten

Ik vind het hele fijne winkels en een fijne webshop. Alles gaat erg makkelijk. Het enige want ik minder fijn vind zijn bepaalde prijzen. Soms kan je dingen goedkoper ergens anders halen, dan kies ik daar wel voor. Aan de andere kant is tot zo ver alles wat ik ooit heb gekocht van goede kwaliteit. Dat heb je dan niet altijd met goedkopere spullen.

Goede service heb altijd alles op tijd en goed verpakt ik hoop alleen dat ik ook keer cadobon win

Snel

De producten worden snel geleverd

Fijn om mee te werken

Tenminste voldoende pigment en droogt niet onder je handen

Prima en snelle levering

Verzorgde en snelle levering

Snel geleverd en zegels erbij top

Een zeer betrouwbare site.

De levering verloopt vlekkeloos en erg snel. De artikelen waren heel zorgvuldig verpakt, en het nodigde uit om metéén te beginnen met mijn nieuwe uitdaging, namelijk aquarellen. Ga zo door Pipoos!!

Heel goed!!

Goed verpakt en snel..

Vriendelijk

Vrolijke winkel met vrolijk personeel en natuurlijk vrolijke spullen.

Ruime keuze, makkelijke website.

129 Besterdring

Tilburg 5014 HJ