Super goede service

Goeie ervaring met deze winkel (webshop) Alles verliep uitstekend en hoefde minder lang te wachten op mijn bestelling dan werd aangekondigd! Ik zou alle artistieke vrienden, volwassen of kinderen deze winkel aanraden. Je wordt er alleen maar blij van "lach"

niet alles aanwezig

slecht. de potjes verf te groot ,geen verdere beschrijving. ook artikelen niet geleverd of de klant op de hoogte gesteld dat het niet in het pakket zit. het pakket wordt daardoor te duur.

Heel tevreden!

Goede webshop, met voldoende uitleg. Snelle service. De kinderen waren er samen met de oudjes een hele namiddag aan bezig. Samen creatief zijn, hoe leuk is dat!

Snel en gemakkelijk

Gemakkelijk kunnen bestellen, snel geleverd, mooi product.

Snelle levering en goede service

Een super leuke site waar ik goed kan shoppen voor mijn dochter om te knutselen.

Snelle en goede service

Super snelle service zeker in deze tijd.

TOP

Snelle en goede levering

Snelle en goedelevering, duidelijke site. Uiteindelijk is de surprise super gaaf geworden!

Niet veel woorden voor nodig. Service en kwaliteit prima

Goede kwaliteit en duidelijke instructie!

Het pakketje was snel geleverd. De instructie was duidelijk en het sprak voor zich hoe ik het moest maken. Hele fijne site!

Snel, correct en netjes.

Zie boven.

Goede, snelle levering en zeer klantvriendelijk

Na een heel klantvriendelijk telefoontje, de bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis. Geweldig!

Lijmpistool gekocht.. binnen 2 min kapot.. waardeloos!

Waardeloos

overzichtelijk en gemakkelijk

Wat ik wilde kopen was snel op de site te vinden in overzichtelijke schermen.

snelle bezorging

snelle en goede bezorging

Helemaal tevreden !

Snelle reactie zeer snelle levering en prima product ik ben zeer tevreden en blij met pipoos en ga er nog zeker terugkomen ! Bedankt voor de fijne samenwerking !

Goed!

Alles naar wens.

zeer vlug leuk ingepakt.

leuke verrassing ga zo door,

Makkelijk, uitgebreid en snel

Zeer fijne uitgebreide webshop. Levering al de volgende dag! Perfect voor als kende winkel niet zelf kan bezoeken, maar je wel lekker in het weekend aan de gang wil.

Heel goed , ook nadat ik iets wilde veranderen aan de bestelling

Dus prima

Zeer goed verpakt en leuke extra’s erbij

Snelle verzending Leuke extra’s erbij Goed verpakt

Snelle levering vd cadeaubon.

Mijn bestelling ging slechts om een cadeaubon dus met knutselspullen geen ervaring. De bon werd wel snel en leuk verpakt (met een gratis sleutelhanger erbij) geleverd dus dik tevreden.

Besterdring 129

5014 HJ Tilburg

Over Pipoos

Maak plezier! Met de hand dingen maken geeft een goed gevoel en het stimuleert je creativiteit. Het geeft balans in je dagelijkse leven vol verplichtingen. Of je nu zelf aan de slag gaat of samen met je kinderen, amateur of professional... Iedereen kan creatief bezig zijn! Knutselen is een passie voor bijna iedereen die werkt bij pipoos. We blijven ons ons best doen om jou inspiratie te bieden, want er komen steeds weer nieuwe trends op hobbygebied. Pipoos is er dus voor alle mensen die hobbymatig, creatieve (vrije)tijdsbesteding zoeken, persoonlijk iets willen doen en/of maken. Voor jezelf en iemand anders. Bij pipoos • Kom je altijd op nieuwe ideeën; • Kun je heerlijk creatief zijn; • Kun je alles compleet vinden; • Word je nog beter in je hobby; • Denk je “Wow! Dat wil ik ook maken!” • Maak je plezier Wil jij ook plezier maken en je creativiteit ontwikkelen? Dan is pipoos de winkel voor jou! Wij helpen je graag met deskundig advies en je vindt bij ons, online en in de winkels, een heleboel ideeën voor interessante knutselprojecten. Bijna altijd voorzien van werkbeschrijvingen en werk benodigdheden. Ons assortiment bestaat uit meer dan 8.000 artikelen en wordt bovendien continu vernieuwd, zodat je altijd de beste materialen hebt om mee te werken. Pipoos is sinds 1992 actief en al meer dan 25 jaar de grootste winkelketen in Nederland en België in hobbyartikelen. Pipoos is onderdeel van het Zweedse bedrijf Panduro. Panduro ontwikkelt ook een groot deel van het assortiment onder haar eigen merknaam. Een brede selectie van deze producten vind je in de pipoos winkels en uiteraard online. Kortom: pipoos is een eenvoudig en toegankelijk creatief hobby platform met de beste service en inspiratie en de one-stop-shop met een compleet aanbod van hobby artikelen. Laat je inspireren