Helemaal Top!

Goeie service en snelle reparatie. Was zeer content mee.

Altijd goede, snelle en vriendelijke service!

Helemaal top!

Super snel geholpen

Erg vriendelijke personeel wert gelijk geholpen. Kom hier graag terug

Geweldige service

Vandaag liepen mijn dochter en ik met haar fiets ( daar gekocht)naar binnen in de vestiging in Delft. Haar zadel en stuur moesten wat hoger gezet worden. Er kwam direct een medewerker naar ons toe, die ons vlot en zonder kosten heeft geholpen. Ik ben zeer te spreken over de service in deze winkel.

Kwaliteit laat te wensen over, slechte voorwaarden om te ruilen

Ik heb vorige week een fiets gekocht. Omdat ik geen gezeur wilde heb ik er voor gekozen om hem te laten afmonteren. De fiets werd later geleverd dan verwacht en de communicatie daarover was gebrekkig. Ik dacht dat ik hem de volgende dag al zou hebben. De fiets werd uiteindelijk netjes geleverd door een vriendelijke medewerker. Ik hoefde alleen maar de trappers vast en het stuur recht te zetten. Na een paar ritjes begon de fiets al aan te lopen, vervolgens kreeg ik een lekke band en nu loopt ook nog de kettingkast aan. Omdat de retourvoorwaarden ongunstig zijn; ik moet 60 euro betalen om de fiets terug te geven als ze hem al terugnemen omdat ik er mee gefietst heb besloot ik de band maar te plakken (waarschijnlijk zit er een verkeerde maat band op). Deze winkel is voor mij een deceptie en ga er nooit meer een fiets kopen

Zijn in de winkel op de leyweg geweest, super geholpen, hele fijne uitleg door chef werkplaats, hele grote aanrader.

Alles naar tevredenheid

Ik heb via de site en later in contact met medewerker moeiteloos de fietsen kunnen bestellen. Alles is naar tevredenheid en correct uitgevoerd. Prettig zo.

De fiets is goed. Alleen net jammer van de beschadigingen.

Super goeie en snelle bezorging alleen de fiets had al beschadigingen voor ik hem uit de doos haalde. Het was zeg maar net niet af. Voor de rest een prima fiets voor die prijs.

Uiterst positief door de professionele werkwijze van Adobike XL

Medewerker Seymur gaf uitgebreide technische informatie over de verschillende type e-bikes. Door zijn advies heb ik er 1 gevonden. Zijn collega Onur heeft heel professioneel alle administratieve informatie aan mij doorgegeven en de contracten voor de leverancier afgesloten. Door dit tweetal kon ik nog in dezelfde week de e-bike ophalen en heb ik de e-bike gevonden die helemaal bij mij past. Ik dan ook enorm blij met de service, kennis en prettige samenwerking met Adobike XL en zijn medewerkers.

Materiaal is oke, instructies ondermaats

Het materiaal is grotendeels in orde. Een remblokje aan de voorkant van de fiets wilde echter niet vastgedraaid worden. Ik heb 'm zelf moeten demonteren en schroeven verwisselen zodat deze op z'n plaats bleef. De instructie pdf is op zich grotendeels specifiek genoeg, maar hij is veeel te algemeen. Er staat informatie in om zo'n 5 verschillende modellen in elkaar te zetten, waardoor je af en toe zelf maar moet raden welke stap op jou van toepassing is. Dat, + het feit dat voor het grootste deel geen instructievideo beschikbaar is (behalve voor het verstellen van de remmen + de versnellingen), maakt het in elkaar zetten van de fiets wel een stuk moeilijker en langdradiger dan nodig.

Geweldige service

Zelf mijn ion accu vervangen, deze online besteld bij een zaak in Soest. Hij moet echter via de PC aangemeld worden. Dit kan alleen bij de dealer gebeuren. De winkel in de buurt waar ik dit zou laten doen was echter dicht. Dus op de bonnefooi naar jos lock, om 09:00 uur. Heel vriendelijk, even de winkel openen en zou de fiets daarna aan de computer hangen. Zo gezegd zo gedaan. Na 10 minuten weer een perfect werkende fiets. Ik kreeg de indruk dat hij er eigenlijk niets voor wilde hebben. Na aandringen, doe maar €10, natuurlijk wat meer gegeven. En dat alles voor een fiets die 12 jaar oud is en niet door hem is geleverd. De 2 grote fietsenwinkels in de buurt zijn een klant kwijt, jos lock heeft er een klant bij !! Hartelijk dank, Arjan

Ik zou Adobike iedereen aanbevelen! Altijd tevreden!!

Lastpak (voordrager van de fiets, voor fietskrat) had het net buiten de garantie begeven. Ik zei eerlijk dat ik vond dat het vrij snel stuk was gegaan, gezien hoe netjes ik ermee omga. Het onwijs vriendelijke, behulpzame en deskundige personeel, kwam mij hierin meteen tegemoet door lastpak (incl. montage, ook al kan ik het zelf, gaf ik ook aan) gratis voor mij te vervangen! Binnen een uurtje klaar. Dit terwijl ik bereid was om bijv. een kleine bijdrage te doen, aangezien het hoe dan ook buiten de garantie viel. Eerdere ervaringen met Adobike waren net zo prettig. Professionele winkel met fijn personeel! Zij snappen het! Aanrader! Nogmaals bedankt! :)

Goede afhandeling van transportschade

Goede acties en communicatie van klantenservice, probleem adequaat opgelost.

De bezorging van de fiets is goed allen mijn vervolg paket is mis gegaan

Ben blij met de fiets,alleen mijn vervolg paketje zou de 13de binnen komen maar heb helaas niks ontvangen van DHL

Mooie mountainbike

Vlotte levering. Fiets zelf monteren was goed te doen. We zijn er blij mee!

De fiets was snel in huis en keurig verpakt.

Snelle levering, ook goed te woord gestaan na wat telefonische vragen te hebben gesteld!

Slechte qualiteit fietskader en slechte service

Wij hebben hier een leuke fiets besteld voor onze 12 jarige zoon. Eens we de doos open hadden gedaan en de fiets eruit hadden gehaald bleek de fiets kader vol met scherpe puntjes te zitten en op plaatsen was de lak eraf. De laswerken zien ook totaal niet uit. Wij hebben dit gemaild met de foto's erbij en ze konden niet meer doen als 30 euro terug betalen. Dit is heel weinig voor een nieuwe fiets die slecht uit ziet door de fabrieksfoutjes. Jammer.... Ze bleven bij hun 30 euro en meer wilden ze niet doen. Hier bestel ik nooit meer.! Alles draait om de qualiteit en service en deze site heeft beide niet!

Assemble

Bike is nice, but the rear wheel is not put on properly, it has to be truined... it is squeaking very loud when im pedalling. Its not the break blocks either, so I have to take it to someone who can fix it.. If you charge 60 euros for assembling, please sit on it and test it first, its not gonna take you that much time.

great

friendly and responsible

Beter kan volgens mij niet..

Eerder ook al probleemloos een fiets gekocht, helaas werd deze gestolen, dus opnieuw een fiets van Adobike. Prima website, eenvoudig bestellen met diverse betaalmogelijkheden. Bestel bevestiging komt met goede afbouw instructies voor de fiets, je wordt ook de hoogte gehouden van de levering, echt prima. Fijne fiets ook.

great

it was great, looks really nice, fast delivery, maybe if it comes with small assembly kit it would be even better

Prima ervaring bij Adobike! Zeker aan te raden!!!!

Het bestelproces was gemakkelijk, daarna heb ik nog een vraag gesteld waar ik ook snel en duidelijk antwoord op kreeg. De levering was sneller dan ik had verwacht dus dat was ook een positief punt. De fiets rijdt verder heerlijk. Had ik al veel eerder moeten doen! Al met al een super ervaring deze bestelling dus!

Snelle levering mooie stevige fiets

niet aan beginnen

fiets gekocht en geleverd gekregen. remmen waren niet goed, fiets liep aan, schots en schreef gemonteerd en na 2x gebruiken springt het zadel los. ado bike de kans gegeven dit op te lossen door de fiets om te ruilen. nieuwe fiets exact dezelfde problemen. fietsen in elkaar zetten is blijkbaar niet hun specialiteit. bespaar jezelf de moeite en koop hier niet.

Leyweg 595

2545GH Den haag

Over Adobike is per 1 augustus Superfietsen!

Na 12 jaar met trots de naam Ado Bike te hebben gehad, stappen we nu over naar de succesformule van Superfietsen.nl! Voor jou verandert er eigenlijk niks. We blijven gewoon de beste service verlenen zoals je van ons gewend bent. Alle fietsenwinkels blijven open met dezelfde tijden en locaties. We krijgen er zelfs een locatie in Rotterdam bij! We hebben natuurlijk goed gekeken naar Superfietsen om te kijken of dit wel bij ons past. Een goede indicatie voor ons zijn dan ook de reviews. Deze zijn namelijk door echte klanten geplaatst na een ervaring met Superfietsen. Wij zijn dan ook erg blij om te zien dat ze gemiddeld op een 8,9 staan met meer dan 2000 reviews! Verder is de bereikbaarheid net zo goed en de responstijd net zo snel als wij voor onszelf gesteld hebben. Zo weten we zeker dat Superfietsen.nl een nog groter succes gaat worden samen met Ado Bike!