Keurig op tijd

2 dozen met stenen on re beeldhouwen. Vakkundig en beleefd bezorgd. Dank!

Goed snel en keurig geleverd

Slechts

Pakketje lag voor de deur in de regen

Jammer

Pakket van Bitiba was flink beschadigd en een zak kattenvoer was stuk en inhoud lag gedeeltelijk in de doos. Let wel. Dit is mijn eerste negatieve ervaring met DPD.

Perfect bezorgt

Niet bezorgd en niks meer te zien ook geen info meer waar is het nu ?

Waar is het nu ?

Top! Een meedenkende dpd’er

Bezorger heeft sluitingsdagen bedrijf online opgezocht en pakket pas op openingsdag aangeboden!! Zo wordy kans dat pakket naar afzender teruggestuurd voorkomen! Dank je wel!!

Netjes afgeleverd

Netjes op tijd

Goed en netjes geleverd. Zeer tevreden

Snel en op afgesproken tijd

Pakket 7 dagen te laat geleverd

Zou 17 april geleverd worden, 23 april bericht dat pakket geleverd is, helaas niemand gezien. Volgens live tracking pakket nog onderweg. 24 april eindelijk geleverd bij een ander bedrijf op dit terrein. Goed dat deze mensen zo vriendelijk waren om het pakket te komen brengen anders had ik het nog steeds niet gehad.

een top bezorger

Wat een aardige, sympathieke bezorger. Ontzettend vriendelijk en zelfs tijd voor een praatje. Top.

Zending staat op bezorgd, maar niks ontvangen

Waar is mijn pakket?

Niet juist bezorgd

Het was een pakket met voedsel die in de garage is gelegd terwijl wij gewoon thuis waren. En er lopen dieren op ons erf die het pakket konden opvreten omdat de garage openstond.

Pakket afgeleverd zegt de mail, maar niks ontvangen!!

Super slecht niks ontvangen maar wel een mail met afgeleverd

In een woord kloten!!!!!

Geef meerdere malen aan dat het onder de carport kan neer gezet worden maar het wordt bij de voordeur neer gesmeten en vervolgens achter gelaten een bak regen er overheen mijn buurman van 80!heeft vervolgens alles als nog onder de carport gezet een schande voor de parket service van dpd

Netjes op tijd

Vriendelijke bezorger en op tijd

Respectloos

Gewoon voor de deur gezet in de regen. Respectloos

Uitstekende service van de bezorger

Ik had aangevinkt dat de bezorger beide pakketten voor de poort kon zetten aangezien ik weg was. Omdat het regende heeft de bezorger beide grote zware dozen in mijn garage gezet zodat het niet nat zou worden. Zelden zo'n klantvriendelijkheid gezien bij bezorgers, dus aub dit compliment aan deze persoon doorgeven.

Bagger

De bezorger was top! Vriendelijk en op de aangegeven tijd. Mijn pakket is incompleet en het deel waar ik al bijna een week op wacht staat bij jullie maar is nog niet aangemeld. Dit was bij meerdere van dezelfde bestellingen heb ik gehoord van de leverancier. Dus DPD als je bezorgd voor een bedrijf dat zegt voor 15.00 besteld volgende dag in huis mag dit geen 5 werkdagen duren vind ik. Zeer teleurstellend voor mijn zoon die wacht op zijn verjaardagscadeau.

Topservice

Kreeg vanmorgen een mail met de eventuele tijd van bezorgen klopte tot op de minuut echt grote klasse !

gewoon goede informatie over tijd van afleveren.

Positief

Doos was kapot.

Doos was kapot.

Zorgvuldige en attente bezorger en bezorging

Zorgvuldig en vriendelijke attente bezorger

Vorige keren was het beter.

Bel niet gehoord terwijl ik wel thuis was.Gelukkig stond het beneden in de hal.Graag volgende graag even telefoneren.

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.