Bezorging is goed pakket behandeling ronduit slecht

Bezorger is vriendelijk en beleefd. Pakket behandeling is ronduit slecht, doos kwam zwaar beschadigd en gedeeltelijk open aan gelukkig was de inhoud (honden voer) niet beschadigd.

Vriendelijke man

Fantastic

Fantastic

Slecht mijn pakket stond in de regen voor de deur.

Ik heb in eerste instantie een melding gekregen dat wanneer ik niet thuis zou zijn op het bezorgtijdstip dat mijn pakket op een ander tijdstip nogmaals aangeboden zou worden, niets is minder waar, bij thuiskomst stond mijn bestelling voor de deur in de stromende regen waardoor de doos waar het product in zit ook voor een deel nat geworden was Ik ben hierover dan ook zeer ontevreden Mark Reiber

Eigenlijk héél goed, maar toch...

Een hele vlotte levering door een nette chauffeur. Echter, een klein kritiek puntje wil ik even belichten; tussentijds wijzigde ik het bezorgadres. In plaats van woonadres gaf ik een pakketpostpunt in Huizen aan. Deze mutatie werd bevestigd en het nieuwe afleveradres werd vermeld in uw berichten. Een uur voor aflevering kreeg ik de melding dat het pakket op punt van levering stond. Dit was wel op mijn huisadres. En inderdaad, ik was thuis en de levering vond plaats. Geen probleem, maar toch wel een beetje verwarrend

Vriendelijk en behulpzaam.

Bezorger komt altijd netjes op de aangegeven tijd, is vriendelijk en zet pakket op de aangegeven plaats. Gewoon goed bezig!!

Zeer slecht

Ik heb op 21 december een uur gewacht wanneer mijn pakket gebracht zou worden. Niks bezorgd. 17.50 een mail met bezorgd maar er is nooit een pakket bezorgd. Het gaat om veel geld en wil weten waar mijn pakket is. Nog nooit zo’n slechte service gehad bij DPD.

verkeerd bezorgd

zomaar in een loods aan de overkant van ons bedrijf neergezet , en uiteraard zoals die jongens altijd doen vol gas weer weg gereden. lekker doorgaan zo !!!!!

Vriendelijk bezorger

OP tijd en voor de deur gebracht door een vriendelijke bezorger.

Keurig op tijd

Het zou fijn zijn als er aangegeven wordt of het pakketje voor of na de middag bezorgd wordt.

Veel teveel emails

Zie boven

Topragim goed bezorgd

Uitstekende informatie vooraf en stipte bezorging

Ik denk dat bovenstaande regel voor zichzelf spreekt

Altijd perfect

Bezorger vriendelijk en binnen de aangegeven tijd

Op tijd en vriendelijke bezorgster

Goede informatie

Correct en zelfs op maandag afgeleverd!

Correct en zelfs op maandag afgeleverd!

Prima tijdsindicatie; pakket gewoon bezorgd zoals bedoeld

op tijd en in goede orde

op tijd en in goede orde. jammer dat erin de bus gerookt was, pakket stonk naar rook

perfect

een perfecte service en vriendelijke bezorger

Snel

Snel

Keurig bezorgd

Pakket had iets vertraging opgelopen, maar dat is natuurlijk volkomen begrijpelijk rond de kerst tijd. Vindt het nog erg snel, slechts een weekend ertussen

Goed aangekomen

Alles goed verpakt en goed en compleet aangekomen

slecht

niet goed, voor de deur gepleurd en geen handtekening gevraagd. konden geen gasten meer naar binnen

Tevreden

Product vrij snel geleverd

Westfields 1410

5688 HA Oirschot

Over DPD Pakketservice

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.